Bewaarzakjes

De mooiste katoenen bewaarzakjes voor elke herinnering shop je hier!

Alle 11 producten

Bewaarzakjes Baby: houd de spulletjes veilig en intact 

Hoera, de lieve baby is geboren! De tijd vliegt snel voorbij. Om deze bijzondere tijd zo lang mogelijk te koesteren kun je gebruikmaken van handige bewaarzakjes. Als ouder weet je tenslotte hoe belangrijk het is om de spulletjes van je baby veilig en georganiseerd te houden/bewaren. De bewaarzakjes baby kunnen dan niet ontbreken en komen ontzettend van pas! Deze handige bewaarzakjes zijn niet alleen handig om te organiseren, maar zorgen er ook voor dat de spulletjes van je baby intact blijven, vrij van vuil en schade. Ideaal toch? 

Begin met georganiseerd bewaren van herinneringen

Hip&Mama Box hecht ontzettend veel waarde aan alle herinneringen aan de zwangerschap, baby- en kindertijd! Bewaar de mooiste tastbare items uit die tijd in deze katoenen bewaarzakjes met bedrukking. Perfect te combineren met één van onze magneetboxen of herinneringskisten. In verschillende afmetingen en te personaliseren met naam!

Meerdere varianten bewaarzakjes baby

De bewaarzakjes baby zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Je kunt kiezen uit bewaarzakjes baby met naam en zonder naam. De bewaarzakjes baby zijn verkrijgbaar in de volgende varianten: 

  • Reservekleertjes van (naam) / mijn reservekleertjes
  • Speentje van (naam) / mijn speentje 
  • Schoentjes van (naam) / mijn eerste schoentjes
  • Geboortepakje (naam) / mijn geboortepakketje
  • Liefste knuffel van (naam) / mijn liefste knuffel. 

 

Materiaal bewaarzakjes

Zakjes zijn van het materiaal katoen gemaakt. Wat de babyzakjes extra handig maakt is de sluiting. Deze sluiting van de katoenen zakjes is erg praktisch dankzij het trekkoordsluitingssysteem. Het systeem zorgt ervoor dat de zakjes snel en gemakkelijk te gebruiken zijn. De afmetingen per zakje zijn verschillend. 

Bewaar alles uit de kindertijd met Hip&Mama Box

Bij Hip&Mama Box shop je nog veel meer producten die garant staan voor het bewaren van herinneringen. Zo kun je kiezen voor echokistjes, memoryboxen, geboortekaartjes bewaarbundels, invulboeken en nog veel meer. Neem snel een kijkje en laat je verrassen door het ruime assortiment aan bewaarproducten.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.