Geboorteblokken

De gepersonaliseerde geboorteblokken zijn leuk om te geven als kraamcadeau. De opdrukken voor de geboorteblokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Welke kleur kies jij?

Alle 9 producten

Gepersonaliseerde Geboorteblokken: Een uniek cadeau

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk kraamcadeau dat altijd in de smaak valt? Dan zijn gepersonaliseerde geboorteblokken precies wat je nodig hebt! Deze prachtige blokken hebben een formaat van 6×6 cm en één blok van 6×12 cm. Op deze blokken worden de belangrijkste geboortegegevens bedrukt, zoals de naam, geboortedatum, gewicht en een symbool dat je zelf kunt kiezen.

Waarom kiezen voor gepersonaliseerde geboorteblokken?

Gepersonaliseerde geboorteblokken zijn niet alleen schattig en decoratief, maar ook heel betekenisvol. Ze worden speciaal voor de pasgeboren baby gemaakt en vormen een blijvende herinnering aan dit bijzondere moment in het leven van de ouders. Bovendien kunnen ze dienen als leuke accessoires in de kinderkamer of als pronkstuk op een plank of dressoir.

Een cadeau met een persoonlijke touch

Wat deze geboorteblokken extra speciaal maakt, is dat je ze helemaal kunt personaliseren. Kies een mooi symbool dat past bij het kind of de ouders, zoals een hartje, snorretje of bijvoorbeeldeen dino Voeg vervolgens de naam van de baby, geboortedatum en gewicht toe. De blokken worden met zorg bedrukt, waardoor de tekst en het symbool duurzaam zijn. 

Een uniek kraamcadeau

Met gepersonaliseerde geboorteblokken geef je niet zomaar een cadeau, maar maak je echt indruk op de kersverse ouders. Dit kraamcadeau toont aan dat je aandacht hebt besteed aan het vinden van iets bijzonders en persoonlijks. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.