Reseller worden van Hip&Mama Box

Wil jij ook de Hip&Mama Box producten verkopen? Neem dan snel contact op!

Een toevoeging voor jouw winkel!

Heb je interesse om een Hip&Mama Box verkooppunt te worden? Lijkt het jou leuk om onze eigen merk producten in jouw winkel of webshop te verkopen?

Neem dan contact op met Suzan per e-mail: [email protected]

Mail ons de volgende informatie
– Algemene gegevens shop + KVK nummer
– Contactpersoon
– Type shop
– Social media pagina’s

Je ontvangt dan zsm een uitnodiging van ons platform en dan kun jij ook onze leuke producten verkopen!

aankondigingskistje baby coming
knutselbox met naam unicorn luna
ik word grote broer

Wat anderen zeggen..

qsn logo
“Bij QSN zetten we onze werknemers graag in het zonnetje! Zo ook wanneer een van de collega’s een kleintje verwacht. Onlangs heb ik voor het eerst een verrassingsbox opgestuurd via Hip&Mama box. Wat een mega leuke box is er door het team samengesteld! De box werd dan ook heel goed ontvangen. De collega kon hierdoor zijn aandacht even verplaatsen van ISO certificatie naar de komst van de baby. Als Office Manager vind ik het heel fijn dat er partijen zoals Hip&Mama box bestaan. Ze nemen mij het werk uit handen. De communicatie verliep ook heel prettig, geen vraag was te gek en er werd echt meegedacht. Alleen maar complimenten! Als er weer een collega in verwachting is, kom ik zeker bij jullie terug.”
Daphne Koot, Office Manager QSN
“Wij zochten met spoed een verlofcadeau voor onze collega. Door de bereikbaarheid, de snelheid en vriendelijkheid was ons cadeau snel samengesteld en de volgende dag al in huis!”
B. Soares, GJ Personeelsdiensten

Onze merken

logo little Indians

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

carola hip&mama box

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.