Papa

Shop het leukste cadeau voor papa!

Papa staat altijd voor zijn kinderen klaar. Het is daarom belangrijk om papa te verrassen met een cadeau van zijn eigen kinderen. Bij Hip&Mama Box vind je de allerleukste kado’s voor papa! Van een cadeaubox voor papa, tot een kleinigheidje en stel je eigen box samen. Wat je ook kiest, wij zorgen voor een feestelijk cadeau, waar je niet meer naar om hoeft te kijken. Wat de cadeautjes van Hip&Mama Box zo uniek maakt is dat veel ervan gepersonaliseerd kunnen worden met namen van de kinderen. Want hoe bijzonder is het nou dat papa een cadeautje krijgt van zijn eigen kinderen?

Alle 69 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 69 producten

Verras hem met een cadeau voor Papa!

Zondag 18 juni is het Vaderdag! De dag om alle lieve papa’s in het zonnetje te zetten. Papa staat altijd voor zijn kinderen klaar. Het is daarom belangrijk om papa te verrassen met een cadeau van zijn eigen kinderen. Bij Hip&Mama Box vind je de allerleukste cadeaus voor papa! Van een cadeaubox voor papa, tot een kleinigheidje en stel je eigen box samen. Wat je ook kiest, wij zorgen voor een feestelijk cadeau, waar je niet meer naar om hoeft te kijken.

Personaliseer het cadeau voor papa

Wat de cadeautjes van Hip&Mama Box zo uniek maakt is dat veel ervan gepersonaliseerd kunnen worden met namen van de kinderen. Want hoe bijzonder is het nou dat papa een cadeautje krijgt van zijn eigen kinderen?

Papa to be box: cadeau voor papa (to be)

Deze box gaat al wat jaren mee.. Hip&Mama Box was in oktober 2017 net een halfjaar gestart met viertal ready-to-gift cadeauboxen voor zwangere en net bevallen vrouwen. En toen bedachten wij dat het ook leuk zo zijn om papa ergens mee te kunnen verrassen. Natuurlijk bestonden daar wel de geborduurde slabben etc. maar daar werden wij niet zo blij van. Dat kon anders en zo geschiedde: een stoere box met de leukste items voor aanstaande vaders, om ze voor te bereiden op het ouderschap. Toen we begonnen was de box een surprise box. Je wist dus niet wat je precies kreeg. Dat is nu wel anders. Nu kies je zelf je box, of je kunt je eigen box samenstellen.

Het leukste cadeau voor papa

Naast de papa to be box hebben we nog veel meer leuke cadeautjes voor papa. De Vaderdag collectie bestaat uit een ruim assortiment. Wij begrijpen dat het moeilijk is om een keuze te maken uit al deze producten. Om het iets makkelijker te maken, hebben we een aantal tips voor jullie opgesteld.

  • Houten hangbord voor de klus-papa. Een leuk houten hangbord met touw voor in papa’s werkplaats. Dit bordt dient ter ideale decoratie voor de game room en klus schuur.
  • Mok liefste papa / super papa / my dad rocks. Gun papa een rustmomentje met deze mokken. Papa heeft nog nooit zo lekker koffie of thee gedronken dan uit zijn eigen mok.
  • Broodplankje ‘eet smakelijk lieve papa’. Serveer papa zijn lievelingsgerechtjes op dit persoonlijke borrelplankje!
  • Gepersonaliseerde flesopener. Opa kan deze gebruiken voor favoriete biertjes of voor andere flesjes! De flesopener wordt gegraveerd met de naam van zijn kleinkinderen.
  • Gevulde cadeauboxen. Verras papa met een gevulde cadeaubox. De cadeaubox is samengesteld met de mooiste papa producten uit de Vaderdag collectie.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.