Geboorte- en naamborden

Door het ruime assortiment aan geboorte en naam borden is er voor ieder wat wils. Deze houten borden zijn leuk om als kraamcadeau te geven of om zelf te kopen voor je baby. Een mooie en waardevolle toevoeging in elke kamer! Er is een ruim aanbod aan geboorte- en naamborden. Zo kun je kiezen voor verschillende formaten en designs. De borden die we onder andere verkopen zijn: naamborden, houten ballonnen, houten naam en geboorteborden. Je vraagt je vast af waar je de geboorte borden het beste kunt gaan plaatsen. Je kunt het bordje of naambord ergens op zetten, ophangen of met dubbelzijdig tape op de muur bevestigen.

Alle 33 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 33 producten

Mooie & waardevolle toevoeging aan de kamer

Door het ruime assortiment aan geboorte en naam borden is er voor ieder wat wils. Deze houten borden zijn leuk om als kraamcadeau te geven of om zelf te kopen voor je baby. Een mooie en waardevolle toevoeging in elke kamer!

Ruim aanbod aan geboorte borden en naam borden

Er is een ruim aanbod aan geboorte- en naamborden. Zo kun je kiezen voor verschillende formaten en designs. Nu willen jullie natuurlijk weten uit welke borden je zoal kunt gaan kiezen. Hieronder hebben wij voor jou een opsomming opgesteld met de ruime keuze aan borden.

Waar kun je het bordje het beste plaatsen?

Je vraagt je vast af waar je de geboorte borden het beste kunt gaan plaatsen. Je kunt het bordje of naambord ergens op zetten, ophangen of met dubbelzijdig tape op de muur bevestigen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.