Pasen

  • Kleur

  • Prijs

Decoratie met naam Pasen – Vrolijke gepersonaliseerde decoratie bij Hip&Mama Box

Maak je Paasdagen extra speciaal met onze gepersonaliseerde decoratie! Versier je Paastak en brunch tafel met houten hangers, brood- en borrelplanken met naam. Ook perfect voor zwangerschapsaankondigingen als Paashaas of Paasei. Hoe kleed jij de Paasdagen aan?

Alle 19 producten

Maak Jouw Paasfeest Onvergetelijk met Decoratie met Naam voor Pasen van Hip&Mama Box!

Ben je klaar om jouw Paasdagen naar een heel nieuw niveau te tillen?Hip&Mama Box is dé plek waar je moet zijn voor de gezelligste en meest persoonlijke paasversieringen; Paasdecoratie met naam!

Versier Jouw Paastak Met Houten Hangers

Wat dacht je ervan om die traditionele paastak een flinke upgrade te geven? Met de houten Paashangers van Hip&Mama Box kun jij jouw takken een persoonlijk tintje geven. Stel je eens voor: schattige konijntjes en eitjes die niet alleen schattig zijn, maar ook nog eens de naam van jouw kindje dragen of die van iemand die je liefhebt. Dat is pas echt decoratie met naam voor Pasen!

Brunch Tafel Versieringen Die Hartjes Veroveren

Ook de brunch tafel mag natuurlijk niet achterblijven. Hoe leuk zou het zijn om die aan te kleden met een brood- of borrelplank waarop een lief berichtje of de namen van alle (klein)kinderen gegraveerd staan? Bij Hip&Mama Box weten ze precies hoe ze dat moeten aanpakken. Zo’n gepersonaliseerde touch maakt het samenzijn nog specialer en zorgt ervoor dat jouw decoratie met naam voor Pasen lang herinnerd wordt.

Zeg Het Met Een Zwangerschapsaankondiging

En nu iets voor alle toekomstige ouders onder ons: stel je eens voor dat je jouw zwangerschap bekendmaakt tijdens het paasontbijt… maar dan op een mega originele manier! Hip&Mama Box heeft fantastische ideeën zoals een aankondiging in de vorm van een Paashaas of Paasei – hoe schattig is dat? Geloof mij, dit wordt een moment om nooit meer te vergeten.

Hoe Ga Jij Deze Paasdagen Vrolijk Aankleden?

Ga jij ook helemaal los met decoratie met naam voor Pasen? Of het nu gaat om versierde paastakken, een sfeervolle brunchtafel of zelfs zo’n te gekke zwangerschapsaankondiging; bij Hip&Mama Box vind je alles wat je hartje begeert.

Laten we samen deze Paasdagen onvergetelijk maken – vrolijk, kleurrijk en oh zo persoonlijk! Spring snel naar Hip&Mama Box en ontdek al het moois dat zij in petto hebben. Fijne Pasen!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.