Genderneutraal

  • Kleur

  • Prijs

Shop het mooiste genderneutrale kraamcadeau in onze shop!

Wij hebben alvast ready-to-gift cadeauboxen voor je samengesteld. Weet je al wat je gaat kiezen? Wat het ook wordt, een kraamcadeau in genderneutrale kleuren van Hip&Mama Box is een feestje om te geven én om te krijgen.
Wist je dat je al onze unisex kraamcadeauboxen kunt personaliseren met naam? Zo bedrukken wij de cadeaubox met een design naar keuze en geef jij een cadeau voor het leven! Want in onze mooie luxe magneetbox bewaar je alle mooie herinneringen.

Alle 20 producten

Kraamcadeau genderneutraal is altijd goed

Hoera, de baby is eindelijk geboren! Gefeliciteerd met dit fantastische nieuws! Je bent nu natuurlijk op zoek naar een prachtig unisex kraamcadeau voor de pasgeboren baby. Komt dat even goed uit. Bij ons shop je het mooiste gender neutrale kraamcadeau. De boxen zijn gevuld met de mooiste producten & merken. Op deze pagina shop je kraamcadeau’s in neutrale kleuren. Zo weet je zeker dat het cadeau altijd in de smaak valt! 

Wat zit er allemaal in de kraamcadeau genderneutraal?

Dat is voor elk gender neutrale kraamcadeau verschillend. Eén ding is zeker, de kleuren van de producten zijn neutraal. Door het toevoegen van deze kleuren heeft het ervoor gezorgd dat de box een mooi geheel is en echt een cadeautje om te geven en uit te pakken. Ben je niet in de gelegenheid om de cadeaubox zelf langs te brengen? Dan is dat geen probleem! Wij pakken alle cadeaus altijd leuk in en hierdoor kunnen we de box rechtstreeks naar de (kersverse) ouders sturen met een handgeschreven kaartje. Zo weten de ouders wie de afzender is van het leuke kraamcadeau. 

Een uniek en duurzaam kraamcadeau 

Bij Hip&Mama Box shop je een uniek en duurzaam kraamcadeau. Zo geven wij jou de mogelijkheid om veel producten in de box te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een naambordje, rompertje, mutsje et cetera. Doordat de box gepersonaliseerd kan worden blijft het een uniek cadeau. Niet alleen de producten in de cadeaubox kunnen gepersonaliseerd worden,  ook de bovenkant van de box kan gepersonaliseerd worden. Wij geven jou de mogelijkheid om te kiezen uit een toffe neutrale print die aansluit bij het kraamcadeau unisex. Hierdoor is het ook leuk om de box te bewaren en er spulletjes van het kindje in op te bergen. Dit maakt het dus ook een duurzaam cadeau. 

Voor elke prijs een leuke cadeaubox! 

Het leuke aan onze kant-en-klare cadeauboxen is dat de boxen in alle prijsklassen vallen. Van een brievenbuscadeau van €29.95 tot een kraamcadeau neutraal in memorybox van €99.95. Je kan het eigenlijk zo gek maken als je zelf wilt! Naast de kant-en-klare kraamcadeau’s geven wij jou ook de mogelijkheid om te kiezen voor een gehele verrassingscadeau box. Wij maken een uniek kraamcadeau waarbij we rekening houden met jouw toegevoegde wensen. Wat is tenslotte nou leuker om volledig verrast te worden?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.