Servies Hip&Mama Box

  • Kleur

  • Prijs

Maak Elke Maaltijd Speciaal met het Servies van Hip&Mama Box

Is er iets mooiers dan die speciale momenten samen met je kindje? Of het nu gaat om een gezellig ontbijt op zondagochtend, een middagsnack na een lange dag op de kleuterschool, of dat allereerste diner bij Opa&Oma – elk van deze momenten is goud waard. En wat kan deze momenten nóg specialer maken? Juist, het unieke Servies van Hip&Mama Box!

Alle 6 producten

Ontworpen met Liefde voor Elk Speciaal Moment

Gaat jouw kleintje binnenkort eten bij Opa&Oma, of heeft papa een speciaal moment in de week dat hij samen met zijn kindje eet? Precies voor deze momenten is het Servies van Hip&Mama Box ontworpen. Stel je voor: jouw kleintje stralend aan tafel met een servies dat net zo uniek is als de band die jullie delen. Hoe mooi is dat?

Het Perfecte Servies voor Elk Onderdeel van de Maaltijd

  • Een beker met afneembare tuit, ideaal voor de allerkleinsten die nog aan het leren zijn om uit een beker te drinken.
  • Een kommetje dat perfect is voor die voedzame ochtendpap of een heerlijke middagsnack.
  • En natuurlijk, een bordje voor al die goed belegde boterhammen.

Met het Servies van Hip&Mama Box heeft je kindje voor elk onderdeel van de maaltijd een passend en prachtig servies. Niet alleen maakt het de maaltijden leuker, maar het helpt ook om je kleintje te motiveren zelfstandig te eten. Een win-win situatie!

Wie Ga Jij Verrassen?

Ben je op zoek naar een uniek cadeau dat zowel praktisch als hartverwarmend is? Iets dat niet alleen een mooie herinnering creëert, maar ook dagelijks gebruikt gaat worden? Dan is het Servies van Hip&Mama Box het perfecte cadeau. Of het nu voor Opa&Oma is, voor papa tijdens zijn speciale eetmoment met de kleine, of misschien wel voor oma; dit servies brengt een glimlach op ieders gezicht.

Maak van elke maaltijd een feestje met het Servies van Hip&Mama Box. Omdat de mooiste herinneringen vaak aan tafel worden gemaakt!

Bekijk ze snel en transformeer de maaltijden van je kleintje in onvergetelijke momenten. Wie ga jij vandaag nog verrassen?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.