Valentijnsdag cadeaubox voor papa

Op Valentijnsdag zet je jouw geliefde, vader of zoon in het zonnetje met dé leukste Valentijnsdag cadeaubox van Nederland en België. Kies voor de speciale ‘Valentijnscadeau voor papa’ box of één van onze andere cadeauboxen. Op deze pagina lees je er alles over!

Direct bestellen

Wil je deze cadeaubox op tijd in huis hebben voor Valentijnsdag? Bestel de box dan direct.
Benieuwd naar de inhoud van de box? Lees dan verder hieronder.

Inhoud van deze box

My Daddy Rocks

Een heerlijke swaddle waar de gelukkige, van deze Valentijnsdag cadeaubox, de kleine mee af kan drogen. De swaddle is gemaakt van een fijn geweven katoensoort: heerlijk zacht, ademend en licht. De swaddle neemt veel vocht op en is zo weer droog. Hij is te gebruiken om mee af te drogen, inwikkelen, als lakentje in de wieg, om op te verschonen onderweg en ga nog maar even door.

Dinner date kom

Dit kommetje, uit de serie ‘Dinner date with dad’, is perfect voor de eerste hapjes, stukjes fruit of een lekker toetje! Het kommetje heeft hoge zijranden en een brede rand, waardoor je morsen zoveel mogelijk voorkomt.

Dinner date beker

Deze tuitbeker helpt de kleine makkelijk te leren drinken en natuurlijk leert papa hem of haar stoer samen te proosten! Het is tenslotte een date samen.

Papa is de allerbeste

In het boek ‘Papa is de allerbeste’ laat baby dinosaurus zien hoe lief papa is. Een schattig verhaal met mooie tekeningen en plaatjes. Dit boek is een mooi cadeau voor alle papa’s en mag daarom zeker niet ontbreken in deze speciale Valentijnsdag cadeaubox.

Cadeaubox bestellen

Klaar om jouw geliefde, vader of zoon te verrassen met deze Valentijnsdag cadeaubox? De box is beschikbaar in het roze en mint.

Bestel de box vóór dinsdag 11 februari 13:00 uur zodat de box op tijd binnen is voor Valentijnsdag (vrijdag 14 februari).

Wat anderen zeggen..

“Ik heb de Hip&Papa Box en Hip&Oma Box besteld. Een plezier om als cadeau te geven. Niet alleen een verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft, maar ook voor jezelf is dit een spannend moment. Steeds een plezier bij het geven en krijgen van een box.”
Evi D'Hondt, België
“Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt.”
Erin Liewes-Timmer, Nederland

Onze merken

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.