Losse cadeaus oma

Het geven van een cadeau aan je oma is een prachtige manier om te laten zien hoeveel ze voor jou en haar kleinkinderen betekent. Of het nu Moederdag is, haar verjaardag of dat je haar gewoon even wilt verrassen. Bij Hip&Mama shop je allerlei cadeautjes om oma in het zonnetje te zetten! Verras haar met deze losse cadeauproducten. Een uniek en persoonlijk cadeau oma!

Alle 93 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 93 producten

Het leukste cadeau oma 

Het geven van een cadeau aan je oma is een prachtige manier om te laten zien hoeveel ze voor jou en haar kleinkinderen betekent. Of het nu Moederdag is, haar verjaardag of dat je haar gewoon even wilt verrassen. Bij Hip&Mama shop je allerlei cadeautjes om oma in het zonnetje te zetten! Dat heeft zij meer dan verdiend… 

Tips cadeau oma 

Je wilt haar natuurlijk een leuk cadeau geven. Om het voor jou iets makkelijker te maken, hebben wij verschillende tips op een rijtje gezet. Op deze manier kun je op een eenvoudige wijze kiezen wat helemaal bij haar past. 

Tip 1: Limited edition | mok liefste oma (€12.95)

Een heerlijk bakje koffie of thee drinkt vrijwel iedere oma. Een mok zal dus sowieso in de ‘smaak’ vallen. Deze limited edition mok is niet zomaar een mok. De binnenkant van de mok is namelijk roze. Hoe tof is dat?! Op de voorkant van de mok staat de tekst: ‘liefste oma’. Want eerlijk, oma is toch ook de allerliefste? Om de mok nog persoonlijker en unieker te maken kun je de mok personaliseren met de naam of namen van haar kleinkinderen! 

Tip 2: Ledikantlaken hotel oma (€19.95)

Wanneer de kleine komt logeren bij oma? Kan het niet anders dan dat zij een mooi bedje heeft klaarstaan. Oma doet alles voor haar kleinkinderen, het lijkt haast wel een hotel… Wat is er nou leuker dan om haar te verrassen met een ledikantlaken met de opdruk ‘Hotel Oma’. Zo kan zij het bedje mooi opmaken. Een origineel cadeau oma! 

Tip 3: Invulboek oma & ik met naam (€22.95)

Oma is nu al zo verliefd en trots op haar kleinkinderen. Zij geniet van elk moment en zij wil het liefst dat het voor altijd zo blijft. In het speciale invulboek kan oma alle mooie momenten vastleggen. In het boek staan verschillende vragen. Het enige wat zij hoeft te doen is antwoord te geven op deze mooie vragen. Deze vragen gaan over: de eerste ontmoeting, uitstapje met oma, leukste uitspraken, en nog veel meer. Uiteraard is er genoeg ruimte om bij elke herinnering een foto toe te voegen. Zo komen de herinneringen nog meer tot leven. De cover is van hout en kan gepersonaliseerd worden met de naam van de kleine. Op deze manier is het echt een boek van jullie samen. 

Tip 4: Tas en shopper voor oma (€17.95 – €22.95)

Oma gaat graag op pad met haar kleinkinderen. Op pad gaan is geen eenvoudige klus. Er moeten veel spullen meegenomen worden. Je weet nooit wat er gaat gebeuren, dus je kunt maar beter goed voorbereid zijn. Deze tassen zijn speciaal ontworpen voor oma. Er is genoeg ruimte om alle spullen mee te nemen. Deze tas kan zij naast het oppassen, natuurlijk veel meer dragen. De trotse oma laat graag zien dat zij oma is van haar prachtige kleinkinderen. Maak de tas af door deze te personaliseren met de namen van haar kleinkinderen. Kies voor de luxe shopper of voor de grijze tas oma. Een uniek en persoonlijk cadeau oma! 

Tip 5: Koffertje | slapen bij oma (€26.95)

Gaat jouw kindje voor het eerst logeren bij oma? Spannend, maar ook leuk tegelijk! Oma vind het alleen maar leuk als zij mag oppassen en logeren is altijd een feestje. Dit houten koffertje is ideaal voor een logeerpartijtje of als decoratie voor op de baby- en kinderkamer. Het koffertje is verkrijgbaar in de kleuren: naturel, blauw, groen en roze.

Cadeauboxen oma

Kun je geen keuze maken uit alle losse cadeautjes? Dan hebben wij dé oplossing! Stel zelf een cadeaubox samen bestaande uit jouw favorieten. Naast het zelf samenstellen, hebben wij ook een ruim assortiment aan samengestelde cadeauboxen. Het enige wat je hoeft te doen is een cadeaubox te kiezen en wij doen de rest. Klik hier voor alle cadeauboxen en cadeausetjes of neem een kijkje op de pagina met ALLE cadeautjes voor oma…

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.