Aankondiging

  • Kleur

  • Prijs

Maak je zwangerschap bekend met een leuke en originele zwangerschapsaankondiging! Zo kun je natuurlijk kiezen voor het populaire een aankondigingskistje met schijfje. Deze zijn er in meer dan 10 varianten, van Baby op komst tot speciale aankondigingen voor Opa & Oma en meer. De leukste items voor de bekendmaking van de zwangerschap!
Ook is het echoframe populair als zwangerschapsaankondiging. Hier plak je je eigen echo foto achter. Geef de frame een speciaal plekje in huis, en deel natuurlijk een foto met de echoframe op je Socials.
Is er ook een grote broer of zus? Niks is leuker dan een originele zwangerschapsaankondiging door de grote broer of grote zus. Hier hebben we een leuke collectie voor gemaakt. Deze shop je hier. Hip&Mama Box is de plek voor de bekendmaking van de zwangerschap!

Alle 23 producten

Originele zwangerschapsaankondiging

Op zoek naar een leuke manier om de bekendmaking van de zwangerschap mee aan te kondigen? Bij ons vind je de meest originele zwangerschapsaankondiging voor de bekendmaking!

Het grote nieuws: de zwangerschapsaankondiging!

Sommige kunnen niet wachten het grote nieuws te delen, voor anderen is het juist fijn om eerst samen te wennen aan het idee. Toch komt het moment daar: de zwangerschapsaankondiging! Weet jij al hoe jullie dat gaan doen? Wij hebben de leukste aankondigingen in de shop. Zo kun je natuurlijk kiezen voor het populaire een aankondigingskistje met schijfje. Deze zijn er in meer dan 10 varianten, van Baby op komst tot speciale aankondigingen voor Opa & Oma en meer. 

Ook is het echoframe populair. Hier plak je je eigen echo foto achter. Geef de frame een speciaal plekje in huis, en deel natuurlijk een foto met de echoframe op je Socials. De leukste items voor de bekendmaking van de zwangerschap!

Trotste grote broer of zus!

Is er al een grote broer of zus? Niks is leuker dan hem of haar de zwangerschap aan te laten kondigingen. Dat kan met een t-shirtje “ik word grote broer / ik word grote zus”, tot een houten ballon met dezelfde tekst.

Vertel het papa, opa & oma, tante & oom op originele wijze!

Kun je het nieuws niet langer voor je houden? Dan is het nu tijd voor de zwangerschapsaankondiging. Speciaal voor jullie dierbaren hebben wij speciale aankondigingen om de nieuwe rol van je dierbaren kenbaar te maken. Zo kun je ze laten puzzelen met onze Puzzel “Jullie worden”.  Dat bouwt ook nog eens de spanning extra op! Ondertussen kun jij nog even genieten van je geheim alvorens er druk gepuzzeld wordt.
Ook hebben we de aankondigingskistjes en echoframes speciaal voor de bekendmaking van de zwangerschap voor de aankomende Opa & Oma en Tante & Oom.

Nieuw in de shop: “Aankondigingskistje Wil jij mijn Peter zijn” en “Wil jij mijn Meter zijn”?
Stel de toekomstige Peter en Meter de grote vraag met een aankondigingskistje of fotoframe.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.