Valentijnsdag cadeaubox voor mama

Op Valentijnsdag zet je jouw geliefde, moeder of dochter in het zonnetje met dé leukste Valentijnsdag cadeaubox van Nederland en België. Kies voor de speciale ‘Valentijnscadeau voor mama’ box of één van onze andere cadeauboxen. Op deze pagina lees je er alles over!

Direct bestellen

Wil je deze cadeaubox op tijd in huis hebben voor Valentijnsdag? Bestel de box dan direct.
Benieuwd naar de inhoud van de box? Lees dan verder hieronder.

Inhoud van deze box

#MOMLIFE

Als er één product niet mag ontbreken in deze Valentijnsdag cadeaubox dan is het wel de #momlife shopper. Een razendpopulaire tas onder mama’s en gegarandeerd een succes in jouw valentijnscadeaubox!

Mama momentje

Genieten van al het moois dat er om haar heen gebeurt zal vanaf nu in stijl gebeuren met deze ‘Mama Momentje’ koffie- en theemok van Miekinvorm. Ook aan de praktische kant is gedacht: de mok is vaatwasser- en magnetronbestendig. Wel zo makkelijk!

Mooie momenten

Het ‘Mooie Momenten boekje’ van Miekinvorm is hét invulboek om de mooiste momenten vast te leggen en nooit meer te vergeten! De ontvanger van deze valentijnscadeaubox noteert de datum, en het moment dat ze wilt vast leggen van die dag of week, op het moment zelf of later. Iedere pagina is gelinieerd en daarom helemaal zelf in te vullen.

Klaar om jouw geliefde, moeder of dochter te verrassen met deze Valentijnsdag cadeaubox?
Bestel de box dan vóór dinsdag 11 februari 13:00 uur zodat deze op tijd binnen is voor Valentijnsdag (vrijdag 14 februari).

Wat anderen zeggen..

“Ik heb de Hip&Papa Box en Hip&Oma Box besteld. Een plezier om als cadeau te geven. Niet alleen een verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft, maar ook voor jezelf is dit een spannend moment. Steeds een plezier bij het geven en krijgen van een box.”
Evi D'Hondt, België
“Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt.”
Erin Liewes-Timmer, Nederland

Onze merken

logo the gift label
logo little Indians

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.