Invulboek Mama en ik blush
mama en ik invulboek
mama en ik blush
Mama & ik boekje binnenkant
Mama & ik boekje binnenkant
Mama & ik boekje binnenkant
Mama & ik boekje binnenkant

Invulboek Mama & ik – blush

18,95

Het allerleukste boekje voor de mooie momenten van mama & baby/kind. Dit boekje is een verzameling van de allermooiste momenten samen.  Door de wire-O binding kun je genoeg foto’s inplakken. Benieuwd naar de binnenkant? Bekijk een deel van het boekje hier.

Ook verkrijgbaar in de kleur Groen. Deze shop je hier.

Uitverkocht

Blijf op de hoogte

Dit product is tijdelijk uitverkocht. Ontvang een e-mailbericht zodra dit product weer leverbaar is!

98 % van de klanten beveelt ons aan. Lees hier alle reviews

Het leukste boekje voor mama en de kleine! Dit boekje mét goudfolie is een herinneringsboekje van de mooiste momenten samen. Waar een babyboek na 1 jaar stopt, kun je met dit boekje herinneringen blijven vastleggen. Van mooie momenten, (heel veel) foto’s, uitspraken, dagjes samen, vragen over toen mama nog klein was en nog veel meer! Dit boekje is daarom hét boekje voor iedere mama.

Inhoud: 68 pagina’s
EAN: 8720165506316
Kleur: donker roze met goudfolie

Ons invulboek Mama&ik is naast blush ook verkrijgbaar in de kleur groen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in je winkelwagen.