Moederdag cadeautips voor oma

Met Moederdag zet je natuurlijk de liefste oma in het zonnetje met een mooi cadeau speciaal voor haar. Een complete box, of een kleinigheidje? Altijd feestelijk verpakt!

Bekijk alles

Moederdag is natuurlijk het moment om de liefste (toekomstige) oma’s in het zonnetje te zetten! Wij hebben een complete collectie met mooie cadeaus voor oma of voor opa & oma (want opa mag uiteraard ook niet vergeten worden 😉). En dit jaar vind je alle populaire items ook in een speciale voordeligere cadeaubox! Je kunt kiezen uit een cadeaubox voor oma, of voor opa & oma.

De Moederdagspecial voor oma van 2020!

Servies “Eten bij Opa&Oma”

Het leukste kinderservies voor bij oma thuis. Want oma’s hapjes zijn het lekkerste toch? Je kunt kiezen uit de varianten”Oma’s Keuken” of “Eten bij Opa&Oma” in mint of roze!

Ledikantlaken “Hotel Opa&Oma”

Lekker slapen bij opa & oma thuis! Hebben opa & oma een bedje staan voor jouw kindje? Dan is het super leuk om ze te verrassen met een bijpassend lakentje of hoeslaken voor in het ledikantje.

Ook verkrijgbaar in de variant “Hotel Oma”.

Invulboek Oma&ik

Voor de mooiste herinneringen! Een boek vol met foto’s, vragen aan opa & oma, dagjes uit, knutselwerken en nog véél meer. Dit is niet zomaar een invulboek, dit is een geweldig cadeau voor jouw kindje later!

Natuurlijk is dit boekje ook verkrijgbaar voor Opa, Oma&ik.

Moederdagspecial voor oma!

Het leukste kinderservies voor bij oma thuis. Want oma’s hapjes zijn het lekkerste toch? Is je kindje al oud genoeg om zonder tuitje te drinken? Dan haal je deze er gewoon van af.

Shop jouw moederdag cadeaubox voor oma

Liever zelf een box samenstellen of een los product shoppen in onze shop? Dat kan natuurlijk ook!

Wat anderen zeggen..

“Ik heb de Hip&Papa Box en Hip&Oma Box besteld. Een plezier om als cadeau te geven. Niet alleen een verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft, maar ook voor jezelf is dit een spannend moment. Steeds een plezier bij het geven en krijgen van een box.”
Evi D'Hondt, België
“Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt.”
Erin Liewes-Timmer, Nederland

Onze merken

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 50,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in je winkelmand.