Cadeauboxen

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een kraamcadeau gepersonaliseerd met naam. kraamcadeau cadeaubox cadeau, want daar wordt iedere kersverse mama blij van! Bij ons shop je een gepersonaliseerde cadeaubox in allerlei verschillende kleuren en prijsklassen, dus voor ieder wat wils. En wist je dat je zelfs de box zelf ook kunt personaliseren met naam. Super leuk, want deze box is niet alleen een cadeaubox maar ook een bewaarbox.
Kraamcadeautje?
Bij het afrekenen kun je kiezen voor een GRATIS kaartje en hier typ je ook de tekst voor op het kaartje. Dit maakt je kraamcadeau met naam natuurlijk helemaal af! Omdat wij bijna altijd cadeautjes maken, zal je geen pakbon of factuur in de bestelling vinden. Dat maakt Hip&Mama Box een feestje om te geven én om te krijgen!

Alle 54 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 54 producten

Een kraamcadeau gepersonaliseerd met naam is altijd een origineel cadeau dat in de smaak zal vallen!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een cadeaubox met naam, want daar wordt iedere kersverse mama blij van! Bij ons shop je cadeauboxen in allerlei verschillende kleuren en prijsklassen, dus voor ieder wat wils. En wist je dat je zelfs de cadeaubox kunt personaliseren met naam. Super leuk, want deze box is niet alleen een cadeaubox maar ook een bewaarbox.

Een origineel kraamcadeau: gepersonaliseerd met naam! 

Ben je op zoek naar een uniek & origineel kraamcadeau? Bij Hip&Mama Box kun je de leukste (gepersonaliseerde) kraamcadeaus vinden voor zowel

Een duurzaam en origineel kraamcadeau

Dat is Hip&Mama Box. Onze cadeaubox is een luxe witte magneetbox, met een leuk stipjes ontwerp aan de binnenkant en een witte buitenkant. We hebben hiervoor gekozen zodat de ontvanger de box na het uitpakken ook kan gebruiken om de mooiste producten in kan gaan bewaren. Duurzaam en origineel dus! Kies je voor een cadeaubox uit de shop? De prijs voor een sleeve zit bij de prijs in. Je kunt tegen een meerprijs ook kiezen voor een opdruk met naam. Daar maak je echt indruk mee!

Super origineel: Stel je eigen kraamcadeau samen

Geen box is hetzelfde, en de wens van de ouders ook niet. Daarom kun je in onze shop ook je eigen box samenstellen. Kies minimaal 3 producten en ga naar bestellen. Je krijgt dan de optie om je eigen box te maken. Kies een sleeve voor 2,99 of kies voor een bedrukking voor 7,95! De box kun je bewaren, dus de box met bedrukking maakt dan ook helemaal af.

Verstuur een origineel kraamcadeau direct naar de gelukkige!

Ben je niet in de gelegenheid om het cadeau zelf langs te brengen?
Wij pakken alle cadeau’s altijd leuk in en kunnen het rechtstreeks naar de (kersverse) ouders versturen met een handgeschreven kaartje!

Een cadeau met naam, van hout, duurzaam of super zacht? Je vind alles bij ons in de webshop.

Waarom Hip&Mama Box?

In onze shop vind je de mooiste en leukste kraamcadeautjes, voor ieder budget en naar ieders wens. Kies je voor leuke houten vlaggetjes? Of een bomvolle cadeaubox? En wist je dat je de cadeaubox ook kunt bedrukken met naam.

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.