Wie is de gelukkige ontvanger?

Kraamcadeau voor een meisje

De mooiste cadeauboxen voor de liefste meisjes. Onze kraamcadeauboxen voor meisjes zijn gevuld met diverse leuke en originele producten in prachtige (oud)roze tinten. De combinatie met leopard maakt het helemaal af!

Kraamcadeau voor een jongen

De leukste cadeauboxen voor de stoerste mannetjes. Gevuld met de mooiste producten in prachtige kleuren petrol blauw of stone green en gecombineerd met grijstinten (onze favoriete kleuren voor jongens!).

Kraamcadeau unisex

Het aanbod van unisex baby cadeauproducten is nog nooit zo leuk geweest als nu! Met leopard, roest, off-white, okergeel en grijs is het tijdperk van saaie unisex producten echt voorgoed voorbij.

Kraamcadeau voor mama

Ontdek de mooiste cadeauboxen speciaal voor (aanstaande) mama’s. Met liefde door ons samengesteld, gevuld met de allerleukste producten uit onze shop. Denk aan onze populaire #momlife shopper en de mooie momentenboekjes.

Kraamcadeau voor papa

Verwen papa met een cadeaubox speciaal voor hem en zijn kindje! Hoe leuk is het om ook eens een (aanstaande) papa in het zonnetje te zetten. Deze cadeauboxen zijn het perfecte cadeau voor tijdens de zwangerschap of als kraamcadeau voor de man.

Kraamcadeau voor opa en oma

Ontdek de leukste cadeauboxen voor de liefste opa en oma. Hierin vind je producten als het populaire ledikantlaken Hotel Opa&Oma, kinderservies en een invulboek. Een super leuk en origineel cadeau voor (aanstaande) opa’s en oma’s.

Onze cadeauboxen zijn kant-en-klaar cadeaus. Iedere box wordt feestelijk verpakt, waardoor deze direct naar de ontvanger verstuurd kan worden. Een feestje om te geven én om te krijgen!

Wil je liever zelf een box samenstellen of een verrassingsbox shoppen? Dat kan natuurlijk ook.

Wat anderen zeggen..

“Ik heb de Hip&Papa Box en Hip&Oma Box besteld. Een plezier om als cadeau te geven. Niet alleen een verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft, maar ook voor jezelf is dit een spannend moment. Steeds een plezier bij het geven en krijgen van een box.”
Evi D'Hondt, België
“Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt.”
Erin Liewes-Timmer, Nederland

Onze merken

Done by Deer

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.