Sinterklaas Musthaves

  • Kleur

  • Prijs

Sinterklaas decoratie
Sinterklaas komt er bijna aan en dat betekent dat het tijd is om in de gezellige Sinterklaassferen te komen. Hoe kan je dit nou beter doen dan het huis in de stemming te brengen? Met de Sinterklaasversiering komen de Sint en Piet gegarandeerd langs met leuke cadeautjes! Als de kinderen tenminste zoet zijn geweest…;)

Alle 35 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 35 producten

De leukste Sinterklaas decoratie 

Voor je het weet is Sinterklaas weer in het land en breekt de gezellige tijd weer aan! Koud weer, versgebakken pepernoten, chocoladeletters, cadeautjes, een gezellige tijd om samen te komen. Om nog meer in de stemming te komen is het leuk om het huis te versieren met Sinterklaas decoratie. Wij hebben genoeg Sinterklaas versiering om het huis in de Sinterklaas stemming te brengen! 

 

Top 5 Sinterklaas decoratie

Wij hebben een top 5 gemaakt van toffe Sinterklaas decoratie om het huis te versieren. Van raamborden tot leuke cadeauzakken met naam. 

 

Tip 1: Raamborden en gevelvlaggen

Hoe tof zijn onze nieuwe raamborden en gevelvlaggen? Door deze op te hangen laat je aan de Sint en Piet zien waar zij moeten zijn om de cadeautjes langs te brengen. Op deze manier is het voor hen meteen duidelijk! Het leuke aan het bord is dat deze dus gepersonaliseerd kan worden met de naam/namen van jouw kindjes.

 

Tip 2: Boeken

Kom in de Sinterklaas stemming door middel van leuke Sinterklaas boeken! Een leuke manier om jouw kindje(s) te vertellen over de Sinterklaas traditie. Het leuke is dat het niet alleen voorleesboeken zijn, maar ook voelboeken! Een interactief boek dus. Dit betekent dat jouw kindje(s) minder snel afgeleid zullen zijn en het verhaal nog beter zullen begrijpen! 😉

 

Tip 3: Cadeauzakken met naam 

Verzamel alle cadeautjes in deze hippe zakken van Sinterklaas. Het leuke aan deze zakken is dat wij deze kunnen bedrukken met de namen van jouw kindjes. Deze cadeauzakken gaan jarenlang mee en kunnen elk jaar weer opnieuw gebruikt worden. De zakken zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. Namelijk voor pakjesavond bij Opa en Oma, met naam en ‘cadeautjes voor’. 

 

Tip 4: Pietenshirtjes met naam 

Welkom Sinterklaas en Piet! Wat fijn dat jullie er eindelijk zijn! Willen jouw kindjes ook altijd verkleed als Piet en meehelpen met de Sint? Dan zijn deze pietenshirtjes super leuk om aan te doen. Met deze gepersonaliseerde shirtjes weet de Sint bij wie hij moet zijn, namelijk jouw lieve kindjes! 

 

Tip 5: Home decoratie

Naast alle decoratie is het ook leuk om jullie huis helemaal in de Sinterklaasstemming te brengen. Zo hebben wij bij toffe Taarttoppers die betrekking hebben op Sinterklaas. Een tip: maak een overheerlijke pepernoot en steek de taarttopper in deze taart. Super leuk voor pakjesavond en andere Sinterklaasavonden! Naast deze taarttoppers hebben we ook overheerlijke pepernoten plankjes om de pepernoten op te serveren. Hartstikke leuk en lekker!

 

Met de Sinterklaas versiering komt de Sint gegarandeerd langs

Wij hopen je genoeg inspiratie te hebben gegeven om het huis helemaal in de Sinterklaasstemming te brengen door onze Sinterklaas decoratie. Het kan niet anders dan dat de Sint nu graag op bezoek komt en jouw lieve kindjes verrast met leuke cadeautjes. Als ze tenminste wel zoet zijn geweest…;) 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.