Pietenshirtjes met naam

  • Kleur

  • Prijs

Wilt jouw kindje ook altijd de pieten helpen? Dan is het pietenshirt met naam super leuk om aan te doen! Dit zal niet alleen de piet blij maken, maar ook de lieve kindjes.

Alle 17 producten

Pietenshirt met naam 

Wilt jouw kindje ook altijd de pieten helpen? Dan is het pietenshirt met naam super leuk om aan te doen! Dit zal niet alleen de piet blij maken, maar ook de lieve kindjes. Met pietenshirtjes met naam geef je een persoonlijk tintje aan het welbekende Sinterklaasfeest. Door de naam van jouw kind op het shirt te laten drukken, wordt de outfit extra speciaal en uniek. Jouw kindje zal vol trots rondlopen met het pietenshirt! Leuk om als schoencadeau te geven of om zelf aan te schaffen voor je kindje. Het kan niet anders dan dat de piet extra aandacht geeft!


Designs Pietenshirt met naam 

Wij hebben verschillende designs van shirtjes. Zo kun je kiezen voor het design ‘Pietenmutsje met naam’. Hierbij is de tekst ‘hulppietje (naam)’ verwerkt in een pietenmutsje. Super schattig! Daarnaast kun je ook kiezen voor het shirt ‘Hulppietje met naam’. Bij dit shirtje is de tekst speels verwerkt op het shirtje. Tot slot kun je kiezen voor het shirtje ‘hulppietje met naam, sterren’. Om de tekst zijn allemaal sterren verwerkt op het shirtje! 

Kleur en maat

Je kunt tijdens het bestellen kiezen uit verschillende kleuren, maten en korte\lange mouw. Je kunt kiezen uit de kleuren: wit, zwart, khaki, roze en sand. Daarnaast zijn de shirtjes verkrijgbaar in de maat 56 t/m 104. Dus zelfs de pasgeboren baby’s kunnen een hulppietje worden! Tot slot kun je kiezen voor een korte mouwen variant of een lange mouwen variant. 

Strijkapplicatie pietenshirt met naam 

Wij drukken de opdrukken zelf op het shirt, daarnaast is het ook mogelijk om een strijkapplicatie van de opdruk aan te schaffen. Hierbij krijg je de opdruk zonder shirtje opgestuurd en kun je eenvoudig, door middel van onze gegeven instructies, de opdruk op het shirtje strijken. Je kunt hierbij kiezen uit alle bovenstaande designs, kleur van de opdruk en de maat (maat kledingstuk waar het shirtje op moet worden gestreken). 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.