Cadeauzakken met naam

  • Kleur

  • Prijs

De perfecte Sinterklaas cadeau zak met naam! Vul met de leukste cadeaus en tover een lach op de gezichten tijdens Pakjesavond!

Alle 9 producten

De perfecte Sinterklaas cadeauzak met naam!

Hoera, het is bijna Sinterklaas! Tijd om op zoek te gaan naar de leukste cadeautjes voor alle dierbaren. Maak Pakjesavond helemaal bijzonder met een gepersonaliseerde Sinterklaas cadeauzak met naam!

Superleuk, want je kunt de gepersonaliseerde Sinterklaas cadeau zak ieder jaar opnieuw gebruiken! Hoe bijzonder is dat Sint & Piet ieder jaar weer de cadeautjes in de kindjes hun eigen cadeauzak komt brengen?

Pakjesavond bij opa & oma

Vieren jullie dit jaar pakjesavond bij opa & oma? Hoe leuk is het dan om een speciale cadeauzak te gebruiken! Op de cadeauzakken staat de tekst ‘pakjesavond bij opa & oma’. De cadeauzak is gemaakt van 100% katoen en is 45 x 75 cm. Als Opa & Oma ook Sinterklaas vieren is dat natuurlijk helemaal een leuk cadeau om ze te geven en ze daarmee ook indirect te bedanken daarvoor. Dit betekent genoeg ruimte om alle cadeautjes in te verzamelen!

Sinterklaas zak – pakjesavond bij familie ‘naam’

Hoe leuk is het om een eigen cadeauzak te hebben met daarop de familienaam. Hiermee verras je de gehele familie. Niet alleen met de cadeautjes, maar ook met de cadeauzak. Een ideaal cadeau om aan te schaffen en elk jaar te hergebruiken.

Sinterklaaszak – met naam

Een cadeauzak met naam van de kinderen! Hoe tof is dat? De kinderen zullen zich helemaal speciaal voelen wanneer zij hun namen zien staan op de cadeauzak. Dit geeft hen een uniek en persoonlijk gevoel. De cadeautjes zullen zij nu met nog meer enthousiasme uitpakken :). Je kunt kiezen voor een witte cadeauzak of voor een zwarte cadeauzak.

Herbruikbare cadeauzak met naam

Het leuke aan deze gepersonaliseerde cadeauzakken is dat je deze elk jaar weer kunt hergebruiken en vullen met nieuwe cadeautjes. Elk jaar is het weer een feestje wanneer de cadeauzak tevoorschijn wordt gehaald!

Leuke cadeautjes voor in de cadeauzak met naam

Vul de Sinterklaas cadeauzak met naam met de leukste (gepersonsaliseerde) producten van Hip&Mama Box. Zo vind je bij ons leuke spaarpotjes, tekendozen en knutselboxen in de leukste ontwerpen en natuurlijk allemaal gepersonaliseerd met naam.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.