Boeken

  • Prijs

Wist je dat voorlezen ervoor zorgt dat je kindje een enorme voorsprong maakt in de ontwikkeling? Wat een belangrijke reden om nu al te beginnen met lezen. En hoe kan dat nou beter dan met Sinterklaasboekjes? Sinterklaas blijft altijd spannend voor de kleintjes! Wellicht is het verhaal van Sinterklaas nog onduidelijk en wil je het graag op een leuke en eenvoudige manier vertellen. We got you! In de shop staan een aantal Sinterklaasboeken waarin het verhaal eenvoudig en op een actieve wijze wordt aangeduid. Ideaal om aan je kleintje voor te lezen!

Alle 1 producten

Sinterklaasboeken voor verschillende leeftijden

Wist je dat voorlezen ervoor zorgt dat je kindje een enorme voorsprong maakt in de ontwikkeling? Wat een belangrijke reden om nu al te beginnen met lezen. En hoe kan dat nou beter dan met Sinterklaasboekjes? Sinterklaas blijft altijd spannend voor de kleintjes! Wellicht is het verhaal van Sinterklaas nog onduidelijk en wil je het graag op een leuke en eenvoudige manier vertellen. We got you! In de shop staan een aantal Sinterklaasboeken waarin het verhaal eenvoudig en duidelijk wordt aangeduid. Ideaal om aan je kleintje voor te lezen!

 

Kijk- en voelboek Sinterklaas

Het eerste boekje is een kijk- en voelboek. Naast de tekst zijn er ook enkele voelelementen te vinden in het boekje. Een interactief boek waardoor je kleintje minder snel is afgeleid en meer aandacht focust op het boekje. Hierdoor ontdekken jullie samen het verhaal van Sinterklaas. Dit verhaal is opgebouwd uit leuke rijmpjes. Op deze manier leert je kindje ook onbewust wat een rijmpje inhoudt. Hoe leuk en leerzaam? 

 

Mijn kiekeboek – Sinterklaas

Kiekeboe! Wie zit er allemaal verstopt in dit verhaal? Achter de vilten flappen zitten verschillende afbeeldingen. In dit verhaal is Sint bijna in het land en moeten alle schoentjes gevuld gaan worden. Ga samen met je kindje mee op avontuur en ontdek middels de vilten flappen wat er achter zit. Een interactief boek om samen op een leuke manier het Sinterklaas verhaal te ontdekken. Het boekje is gemaakt van stevig karton en kan hierdoor tegen een stootje, perfect voor kinderen! 

 

Speurboek | heerlijk avondje van Sinterklaas

Het derde Sinterklaasboekje is voor de wat grotere kinderen. Denk hierbij aan de leeftijd van ongeveer drie jaar. In dit boek is een stukje educatie te vinden, maar ook een actief gedeelte. Zo kom je in het speurboek een zaklamp tegen en dikgedrukte woorden. Samen met de zaklamp ontstaat er een lichtbundel en kun je samen zoeken naar afgebeelde dikgedrukte woorden. Op deze manier leer je op een educatieve manier meer over woorden, maar natuurlijk ook over het verhaal van Sinterklaas. Hoe leuk is dat? 

Leuk en leerzaam

Deze drie Sinterklaasboeken dragen op een leuke en leerzame manier een steentje bij aan het Sinterklaasfeest. Zo is het voor de kleinere kinderen duidelijk wat het verhaal inhoudt en tegelijkertijd zorgt het voor een vergroting van hun woordenschat. Het derde boekje brengt ook een stukje educatie met zich mee. De woordenschat wordt op een leuke en speelse manier eenvoudig vergroot. Genoeg redenen om een Sinterklaasboek aan te schaffen, toch?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.