Geboorteposter op houten blok | Flower Letter – blauw

25,46

Een prachtig cadeau dat een speciaal plekje krijgt! De poster heeft een formaat van 20×30 cm en is maar liefst 18mm dik.
Deze geboorteposter met letter is ook verkrijgbaar in de kleuren roze en sand.

Uitverkocht

98 % van de klanten beveelt ons aan. Lees hier alle reviews

De poster blauwe wild flowers letter is niet zomaar een poster wat kan worden opgehangen aan de muur. Deze geboorteposter is gemaakt op een houten blok. Dit betekent dat de poster niet kan worden opgehangen, maar kan worden neergezet. Leuk om neer te zetten op de commode of op een ander leuk meubel in de babykamer! Het formaat van de geboorteposter is 21 x 30 cm (A4 formaat) en het hout heeft een dikte van 1,8 cm. 

De poster bevat een groot initiaal met daar om heen Wild Flowers en een paar blauwe tinten. Onder het initiaal is de volledige naam te vinden. Het is dan ook verplicht om de naam van de baby in te vullen, net als de geboortedatum. Daarnaast is het ook mogelijk om het tijdstip van de geboorte en het geboortegewicht toe te voegen. Dit is niet verplicht, maar wel een leuke toevoeging aan de geboorteposter! Ben je op zoek naar een andere kleur? De geboorteposter is ook verkrijgbaar in het roze en sand.

 

Kleur

Materiaal

Hout (1,8cm dik)

Merk

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.