Geboorteposter op houten blok | Flower Letter – sand

29,95

Een prachtig cadeau dat een speciaal plekje krijgt! De poster heeft een formaat van 20×30 cm en is maar liefst 18mm dik.
Deze geboorteposter met letter is ook verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze.

Uitverkocht

97 % van de klanten beveelt ons aan. Lees hier alle reviews

De poster met wild flowers letter is niet zomaar een poster wat kan worden opgehangen aan de muur. Deze geboorteposter is gemaakt op een houten blok. Dit betekent dat de poster niet kan worden opgehangen, maar kan worden neergezet. Leuk om neer te zetten op de commode of op een ander leuk meubel in de babykamer! Het formaat van de geboorteposter is 21 x 30 cm (A4 formaat) en het hout heeft een dikte van 1,8 cm. 

De poster bevat een groot initiaal met daar om heen Wild Flowers en een paar zand tinten. Onder het initiaal is de volledige naam te vinden. Het is dan ook verplicht om de naam van de baby in te vullen, net als de geboortedatum. Daarnaast is het ook mogelijk om het tijdstip van de geboorte en het geboortegewicht toe te voegen. Dit is niet verplicht, maar wel een leuke toevoeging aan de geboorteposter! Ben je op zoek naar een andere kleur? De geboorteposter is ook verkrijgbaar in het roze en blauw.

Kleur

,

Materiaal

Hout (1,8cm dik)

Merk

Doelgroep

, ,

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.