Moederdag cadeautips voor oma & opa

Moederdag is hét moment om de liefste oma én opa (to be) in het zonnetje te zetten met een mooi cadeau. Een complete cadeaubox, of een kleinigheidje? Je vindt het allemaal in onze Moederdag shop!

Ontdek het hele assortiment

Toch liever een Moederdagcadeau alleen voor oma? Natuurlijk hebben we ook speciaal voor de liefste oma een uitgebreid cadeau assortiment voor Moederdag

Favorieten Oma & Opa cadeauboxen

Verras oma & opa met een mooie ready-to-gift cadeaubox voor Moederdag!

Get your gifts on time ✨ Voorkom teleurstellingen

Theedoos met naam of namen van haar kindjes of kleinkinderen. Perfect cadeau voor Moederdag lunch of brunch voor mama of oma.
Moederdag homepage header banner 2024
Broodplankje gegraveerd met naam of namen van kleinkinderen.
Cirkel Opa&Oma jullie zijn geweldig
voor de liefste opa en oma kaartje
Serviesset Eten en drinken bij Opa&Oma

Wat anderen zeggen..

“Ik heb de Hip&Papa Box en Hip&Oma Box besteld. Een plezier om als cadeau te geven. Niet alleen een verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft, maar ook voor jezelf is dit een spannend moment. Steeds een plezier bij het geven en krijgen van een box.”
Evi D'Hondt, België
“Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt.”
Erin Liewes-Timmer, Nederland

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

carola hip&mama box

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.