(Kraam)cadeaus voor meisjes

Ben je op zoek naar een kraamcadeau voor een meisje? Bij Hip&Mama Box shop je eenvoudig een cadeaubox of losse cadeautjes! Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken selecteer je hieronder eerst een categorie.

Top 6 kraamcadeau’s tot €40,-

Top 6 kraamcadeau’s vanaf €40,-

Kraamcadeau meisje: Stel je eigen box samen

Geboortebord open hart met takje nowi sfeerfoto
cadeauboxen voor papa en mama moederdag moeder cadeaupakket cadeau
Kraamcadeau meisje roze
Koffertje met naam | kraamcadeau meisje met naam - koffertje met naam
memorybox
Hip&Mama Box - Kraamcadeaus voor meisjes

Onze merken

logo the gift label
logo little Indians

Het allerleukste kraamcadeau voor een meisje!

Bij Hip&Mama Box vind je een uitgebreid assortiment met de mooiste kraamcadeaus voor meisjes! Met welk kraamcadeau wil jij de kersverse ouders van het liefste meisje verrassen? 💖

Kies je bijvoorbeeld voor een cadeaubox? Deze zijn namelijk niet alleen een prachtige verpakking, maar hiermee geef je een duurzaam cadeau om jaren te gebruiken en onder andere foto’s of andere herinneringen in te bewaren. Je kunt ook kiezen voor een opdruk met naam, want daarmee maak je dus écht indruk!

Kraamcadeau met naam

Een kraamcadeau met naam is het allermooiste cadeau om te geven! Van gepersonaliseerde rompers en mutsjes, tot gegraveerde naambordjes met geboortegegevens. In onze shop vind je voor ieder wat wils!

Kraamcadeau versturen

Wij versturen het kraamcadeau namens jou ook rechtstreeks naar de gelukkige, natuurlijk mét persoonlijk handgeschreven kaartje. Alles bij elkaar een kant-en-klaar cadeau waarmee je kunt aankomen.

Kraamcadeauboxen

Al jaren is Hip&Mama Box uniek in het maken van de mooiste cadeauboxen. Wij matchen de mooiste items van de mooiste merken met elkaar. Met als resultaat: een prachtige box! Maak echt indruk en kies bijvoorbeeld voor een bijpassende opdruk op de box zelf, want deze kun je namelijk bewaren!

Kun je niet zo goed kiezen?

Je kunt ook kiezen voor cadeauboxen met een budget. Jij kiest de prijs en geeft de wensen aan, daarmee gaan wij intussen aan de slag! Wij selecteren namelijk de allerleukste items van de mooiste merken. Daarmee maken wij een prachtige box!

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

carola hip&mama box

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.