Memoryboxen

Een memorybox is zoveel meer dan een kraamcadeau! Koester alle mijlpalen en herinneringen aan de baby- en kindertijd met een gegraveerde- of full color houten memorybox.

Alle 36 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 36 producten

Geef een leuke memorybox als kraamcadeau.

Kies uit meerdere formaten en de mooiste designs. Je kunt kiezen uit een gegraveerd ontwerp, of kies je voor een full-color ontwerp? Wat je ook kiest, de prachtige herinneringsbox wordt gevuld met de mooiste herinneringen van je kindje. 

De memorybox van hout is een mooie opbergbox voor alle waardevolle herinneringen van de kinderen.

Het geboortekaartje, het geboortepakje, echofoto’s, haarlokjes en alles wat jij maar wilt bewaren. De inhoud zorgt voor een kist voor het leven. De herinneringskisten worden geleverd met een design naar keuze. Je kunt alle opties zelf aangeven.

Tip: Vul de memorybox en geef een compleet kraamcadeau cadeau.

Het is ook mogelijk om de herinneringskist te vullen met leuke producten en zo een geweldig kraamcadeau samen te stellen. Je kunt zelf de box vullen met leuke producten, maar wij hebben er ook al een aantal kant-en-klaar samengesteld. Deze vind je hier.

Welke kies jij?

Kies je voor een gegraveerde memorybox? Dan kun kun je kiezen voor een box met schuifdeksel of klepdeksel. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Onze herinneringskisten met klepdeksel kunnen zowel gegraveerd als full color bedrukt worden. Wat je ook kiest, je start met het bewaren van herinneringen voor het leven!

Een memorybox kun je voor allerlei doeleinden gebruiken. Natuurlijk voor het bewaren van alle baby- en kinderitems, maar onze memoryboxen worden ook gebruikt als herinneringskist van een trouwdag, als herinneringskist voor sterrenkindjes of iemand anders die je dierbaar is en waar je mooie herinneringen van wilt bewaren.

Heb je een eigen ontwerp? Neem dan contact op met onze klantenservice. Samen kunnen we kijken of we het ontwerp kunnen drukken of graveren.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.