Bewaarbundels

Bij de geboorte van de kleine krijg je vaak veel geboortekaartjes. Super leuk, maar waar ga je deze allemaal bewaren? Wij hebben het antwoord op de vraag. Bewaar de geboortekaartjes namelijk in de bundel en bewaar de kaartjes voor altijd. Het is namelijk super leuk om alle kaartjes later nog eens te bekijken. Naast dat je geboortekaartjes kunt bewaren in de bundel, kan je deze bundel ook makkelijk gebruiken voor het opbergen van felicitatiekaarten, tekeningen of knutsles van de kleine artiest.

Je kunt kiezen uit allemaal toffe ontwerpen. Van hout tot full-color ontwerpen, voor iedereen zit er wat tussen. Kies voor de stoere bewaarbundel Jungle Sepia of voor de schattige bewaarbundel met Wild Flowers.

Alle 27 producten

Geboortekaartjes bewaren

Ben je op zoek naar iets om alle gekregen geboortekaartjes in te bewaren? Gebruik dan een geboortekaartjes bundel, waarin je alle gekregen kaartjes bij elkaar kunt bundelen en voor altijd kunt bewaren. Het is super leuk om alle kaartjes later nog eens door te bekijken. Natuurlijk kun je de bundel ook gebruiken voor het opbergen van felicitatie kaarten, tekeningen of knutsels van de kleine artiest.

Geboortekaartjes bewaren in een bundel van hout!

In onze shop vind je diverse mooie designs. Zo is er voor iedereen een mooi ontwerp. Bij elke bundel worden twee stalen ringen meegeleverd. Hierin kunnen ongeveer 30 á 40 kaarten of 80 á 100 tekeningen en/of natuurlijk andere knutsels. Je kunt zelf natuurlijk ook een mooi lint toevoegen aan de bundel waarmee je eindeloos kunt blijven bundelen!

De bundel is verkrijgbaar in A5 en A4 formaat.

Bundel ook de tekeningen en kunstwerkjes!

Wil je de bundel liever gebruiken voor iets anders? Dat kan natuurlijk ook! Naar wens kunnen wij ook andere teksten op de bundel graveren, zoals bijvoorbeeld “tekeningen en knutselwerkjes”.

De geboortebundel is verkrijgbaar in verschillende designs. En allemaal voorzien van de naam (en soms geboortedatum) van de kleine. Super leuk om als kraamcadeau te geven bij de geboorte!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.