compliment-cadeau-brievenbuscadeau-douchegel-100procentleuk-100leuk (2)
compliment-cadeau-brievenbuscadeau-douchegel-bodylotion-seabutter-100procentleuk-100leuk

Brievenbuscadeau | Een compliment voor jou

19,95

Wie geef jij een complimentje? Verras haar met een leuk brievenbuscadeau!

Uitverkocht

98 % van de klanten beveelt ons aan. Lees hier alle reviews

Brievenbus cadeau “een compliment voor jou”

Iedereen verdient wel eens een compliment. Alleen is het soms moeilijk om een goed compliment te geven. Met dit brievenbuscadeau van 100% Leuk laat je weten dat je trots bent op degene. 

Wat zit er in het brievenbuscadeau 100% Leuk?

Het pakket is gevuld met drie tubes: bodylotion, handcrème en douchegel. De tubes bevatten alle drie leuke teksten om te laten weten dat iemand een compliment verdiend. Op de handcrème staat de tekst “je bent goud waard”, op de bodylotion staat de tekst “blij met jou” en op de douchegel staat de tekst “je bent een topper”. Kortom allemaal teksten die de waardering naar iemand uitspreken. Fijn om te weten is dat de tubes in het doosje vegan zijn en niet op dieren getest. 

Past door de brievenbus

Het brievenbuscadeau 100% LEUK “een compliment voor jou” past door de brievenbus. De ontvanger van het pakket hoeft dus niet thuis te zijn. Zo weet je zeker dat jouw pakketje wordt bezorgd en aankomt bij het juiste adres. 

Specificaties

Gewicht (kg) 0.38
Kleur Wit, zwart, goud, klei en roest
Geur/smaak Shea butter
Inhoud Handcrème, bodylotion en douchegel
Materiaal PET, karton
Afmetingen 22 x 15,5 x 3 cm 

 

Heb je interesse in meerdere leuke producten van 100% LEUK?

Naast dit leuke brievenbuscadeau “een compliment voor jou” verkoopt 100% LEUK ook andere toffe producten om iemand in het zonnetje te zetten. Zoals onder het luxe cadeaupakket “geluk zit in kleine dingen”. Dit is een ideaal cadeau om weg te geven. Het pakket bevat een handzeep & handcrème en dat is altijd een goed cadeau. Tot slot is het cadeaupakket “goud waard” ook een goede optie. Door dit pakket te geven laat je weten dat iemand goud waard is. Het pakket bevat een blikje geluk, een voetenbadje en een zeephartje. Kortom allemaal producten om te laten zien dat degene voor jou goud waard is. 

 

Gewicht 2 kg
Merk

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.