babyboek met naam binnenkant
Babyboek met naam - houten babyboek - binnenkant

Babyboek met naam – Unicorn

29,95

In dit gepersonaliseerde babyboek met een cover van hout en bedrukt met het leuke Unicorn ontwerp vind je leuke en korte vragen die je snel beantwoordt. Het invullen van dit babyboek is daarom makkelijk gedaan. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor de mooiste foto’s, mooie momenten, de leukste mijlpalen, de bevalling, de eerste weken en daarna ook iedere maand. Ben je benieuwd naar de inhoud? Bekijk een aantal pagina’s uit het boek hier.

Uitverkocht

97 % van de klanten beveelt ons aan. Lees hier alle reviews

In dit gepersonaliseerde babyboek Unicorn met een cover van hout en bedrukt met het Unicorn ontwerp, vind je leuke en korte vragen die je snel beantwoordt. Het invullen van dit babyboek is daarom makkelijk gedaan. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor de mooiste foto’s, mooie momenten, de leukste mijlpalen, de bevalling, de eerste weken en daarna ook iedere maand. Ben je benieuwd naar de inhoud? Bekijk een aantal pagina’s uit het boek hier.

  • houten cover, met print!
  • Afmeting: 21 x 21 cm
  • 80 pagina’s

Dit babyboek met naam Eenhoorn past helemaal in het lieve Unicorn thema. Wist je dat we een grote Unicorn collectie hebben? Met o.a. een memorybox, spaarpotje, tekendoos, knutselbox en nog veel meer. Bekijk de complete collectie hier.

Gewicht 1 kg
Doelgroep

Kleur

Materiaal

Hout

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.