Affiliate programma

Lift mee op het succes van Hip&Mama Box en meld je vandaag nog aan voor het affiliate programma. Besteld iemand via jouw link in onze webshop? Dan ontvang je 5% commissie!

Aanmelden

Aanmelden of inloggen?

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het affiliate programma?

Om deel te nemen aan ons affiliate programma dien je je allereerst te registreren via deze pagina. Na goedkeuring ontvang je van ons een bevestiging per e-mail en kun je direct aan de slag.

Dit doe je door in te loggen in ons affiliate portaal. Hier vind je jouw persoonlijke affiliate link terug die je kunt verspreiden op social media of op jouw website. Nadat iemand op deze link klikt en een aankoop doet ontvang je van ons 5% commissie over het netto-aankoopbedrag (dus exclusief belasting en eventuele verzendkosten).

Naast het verspreiden van jouw affiliate link heb je ook de mogelijkheid om banners te plaatsen op jouw website. Deze banners kun je downloaden in het affiliate portaal.

Wat verdien ik bij een bestelling?

Een aankoop die wordt gedaan via jouw affiliate link levert je 5% aan commissie op. Deze 5% wordt berekend over het netto-aankoopbedrag (dus exclusief belasting en eventuele verzendkosten).

Is het noodzakelijk om een website te hebben?

Voor het verspreiden van jouw affiliate link heb je niet persé een website nodig. Je hebt ook de mogelijkheid om de link te delen via Facebook, Instagram, YouTube of een ander kanaal.

Kan ik mij als particulier ook aanmelden?

Het is niet verplicht om een bedrijf te hebben om deel te nemen aan ons affiliate programma.

Word ik automatisch toegelaten tot het programma?

Wij vinden het belangrijk dat onze affiliates een logische relatie hebben met de producten die wij aanbieden. Elke aanmelding wordt daarom handmatig gecontroleerd. Tijdens het aanmeldproces kun je het veld ‘Hoe ga je ons promoten?’ gebruiken om ons te laten weten waar jij reclame wilt maken voor Hip&Mama Box.

Bieden jullie ook advertentiemateriaal aan?

Wanneer je bent aangemeld voor ons affiliate programma kun je inloggen in het portaal. In het tabblad ‘Advertenties’ vind je beschikbaar materiaal terug dat je in kunt zetten voor het genereren van verkeer naar onze website.

Kan ik op mijn eigen website jullie producten verkopen?

Het is niet mogelijk om onze producten op een externe website in te laden en te verkopen. De producten van Hip&Mama Box worden exclusief via onze website verkocht.

Hoe word ik uitbetaald?

Tijdens het registreren dien je je IBAN in te voeren. Op dit rekeningnummer wordt jouw commisie maandelijks gestort.

Wanneer krijg ik uitbetaald?

Maandelijks keren wij commissie uit aan onze affiliates. Het kan per maand verschillen wanneer dit gebeurt.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.