Zwangerschap - boek 2
Zwangerschap - boek 1

Zwangerschapsboek Jungle Party – gegraveerd

25,46

Let op, dit product heeft een afwijkende levertijd. Nu besteld = binnen enkele dagen verzonden. Spoed is bij dit product niet mogelijk!

In dit zwangerschapsdagboek houd je je zwangerschap op een leuke manier bij. Geen duizenden vragen die niet van toepassing zijn op jou, maar ruimte genoeg voor jou om je eigen verhaal te vertellen met foto’s en teksten. Het is jouw boek, dus jij bepaalt hoe vaak je een update geeft. Er is natuurlijk ruimte voor leuke foto’s, vragen aan papa&mama, de test, de bekendmaking en alle belangrijke momenten.

Ben je benieuwd? Scroll naar de product omschrijving voor een impressievideo of klik hier voor het inkijkexemplaar.

Tip: combineer ook met ons babyboek Jungle Party, bedrukt met naam van je kindje! Deze vind je hier.

Je eigen cadeaubox samenstellen? Klik hier voor meer info.
  • Verzending 1-2 werkdagen
  • GRATIS verzending vanaf 75,-

  • Een feestje om te geven én om te krijgen!

  • Klanten beoordelen ons met een 9.5

  • Verstuur ook rechtstreeks naar de ontvanger mét persoonlijk kaartje.

98 % van de klanten beveelt ons aan. Lees hier alle reviews

Zwangerschapsboek Jungle – inkijkexemplaar

In dit  zwangerschapsboek Jungle Party, houd je je zwangerschap op een leuke manier bij. In dit zwanger boek vind je niet duizenden vragen die niet van toepassing zijn op jou, maar ruimte genoeg voor jou om je eigen verhaal te vertellen met foto’s en teksten. Het is jouw boek, dus jij bepaalt hoe vaak je een update geeft. Er is natuurlijk ruimte voor leuke foto’s, vragen aan papa&mama, de test, de bekendmaking en alle belangrijke momenten.

Ben je benieuwd? Bekijk de impressievideo of klik hier voor het inkijkexemplaar.

Inhoud:
– 80 pagina’s
– houten cover

Houd alle herinneringen bij in dit  zwangerschapsboek Jungle Party.

In dit leuke houten zwangerschapsboek kun je alles over je zwangerschap bijhouden. De periode is zo bijzonder, en het later (samen) nog eens teruglezen is heel bijzonder! In een zwangerschapsboek schrijf je gebeurtenissen van tijdens de zwangerschap die je zeker niet wil vergeten.

Hoe vul je ons zwangerschapsboek Jungle in?

In dit leuke houten zwangerschapsboek van Hip&Mama Box kun je alle bijzondere momenten van je zwangerschap bijhouden. Het boek heeft een harde kaft met tekst in goudfolie. Het invulboek heeft ook een wit leeslint waardoor je altijd weet op welke pagina je was gebleven met invullen.

In ons boek beginnen we met korte vragen aan aanstaande papa en mama. Hoe kennen jullie elkaar? Wat vond je leuk aan elkaar?
Daarna komt natuurlijk dé test, en hoe je de zwangerschap bekend hebt gemaakt. Het bekend maken van de zwangerschap kan natuurlijk met onze leuke zwangerschapsaankondigingen. Ons Hoera Zwanger boek is net even anders als anderen. Dat komt omdat je in ons boek zelf kunt bepalen hoe vaak je een update geeft.
Dat vind je op de pagina’s: Je zit nu … weken en … dagen in mijn buik. Daar geef je zelf aan hoe je je voelt, wat je graag wilt delen en wat je happy moment van de week was. Heb je een keer een week dat het wat minder gaat en geen zin om dat in te vullen, dan sla je de week over en pak je het weer op zodra je daar zin in hebt. Het is helemaal aan jou!

De eerste afspraak bij de verloskundige komt natuurlijk in het zwanger boek terug. Wat vond je ervan om je kindje voor het eerst te zien op de echo? Ook hier kun je het het meest bijzondere moment beschrijven. De eerste afspraak bij de verloskundige is namelijk heel bijzonder!

Als je zwanger bent kun je ineens de gekste dingen lekker vinden, of ergens totaal geen zin meer in hebben. Juist die gekke dingen zijn leuk om te noteren, en later nog eens samen terug te lezen!

Natuurlijk komen de belangrijkste echo’s terug in dit zwanger boek, zoals bijvoorbeeld de 20 weken echo. Hoe is het gegaan? Wie waren erbij?

Het leukste in dit zwangerschapsdagboek als je het ons vraagt is het namenlijstje van papa en het namenlijstje van mama en het deel waar papa aan het woord komt. Welke naam wordt het echt niet? En wat vinden jullie van elkaars verzonnen namen? Zeg eens papa, wat vond je van haar hormonen?

Ook is er in dit leuke zwangerschapsdagboek van hout ruimte voor alle leuke winkels – en webwinkels. Shop till you drop!

En dan is het zover: de bevalling! Hoe is deze begonnen? Hoe merkte je het? Wat was er bijzonder? Je sluit het boek af met je bevallingsverhaal. Er zijn voldoende pagina’s leeg zodat je jouw verhaal kunt opschrijven, bijzonder om het later terug te lezen.

Een houten invulboek is een super leuk zwangerschapscadeau!

Ons zwangerschaps boek pakken we altijd in!  Is jouw (schoon)dochter, vriendin of collega zwanger? Verras haar dan met het zwangerschapsdagboek van Hip&Mama Box. Je kunt een gratis kaartje bij je bestelling toevoegen. Met veel liefde schrijven wij jouw boodschap voor op het kaartje.

Inhoud zwangerschapsdagboek:
80 pagina’s
Afmeting: 21x21cm
De cover is gemaakt van hout

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.