Vaderdag cadeautips voor opa

Met Vaderdag zet je natuurlijk de liefste opa (to be) in het zonnetje met een mooi cadeau speciaal voor hem. Een complete cadeaubox, of een kleinigheidje? Je vindt het allemaal in onze Vaderdag shop voor opa!

Shoppen

Op zoek naar Vaderdag cadeaus voor papa?

Ben je op zoek naar leuke Vaderdag cadeaus voor papa? Ook in dat geval ben je bij Hip&Mama Box aan het juiste adres! Ontdek ons assortiment dat wij speciaal hebben samengesteld voor papa 🎁

Unboxing Vaderdag cadeaubox papa met Super papa mok

Bestel je cadeaus op tijd en voorkom teleurstellingen 🎁

Wat anderen zeggen..

“Ik heb de Hip&Papa Box en Hip&Oma Box besteld. Een plezier om als cadeau te geven. Niet alleen een verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft, maar ook voor jezelf is dit een spannend moment. Steeds een plezier bij het geven en krijgen van een box.”
Evi D'Hondt, België
“Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt.”
Erin Liewes-Timmer, Nederland

Onze merken

logo the gift label
logo little Indians

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

carola hip&mama box

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in je winkelwagen.