Cadeau papa

  • Kleur

  • Prijs

Niet alleen de kindjes verdienen een leuk sinterklaascadeau, maar ook de allerliefste papa!

Alle 15 producten

Origineel Sinterklaascadeau Papa

Niet alleen de kindjes verdienen een leuk cadeau, maar ook de allerliefste papa! Bij Hip&Mama Box shop je de allerleukste cadeautjes speciaal voor papa. Van borrelplanken tot andere gepersonaliseerde cadeaus. Het kan niet anders dan dat papa verrast gaat zijn. Wat is tenslotte leuker dan een gepersonaliseerd cadeau krijgen van zijn eigen kinderen? 

 

5 tips voor een uniek Sinterklaas cadeaus papa

Wij delen een aantal leuke tips voor een uniek Sinterklaas cadeau speciaal voor papa. 

 

Tip 1: Kerstbal | Papa je bent de liefste 

Hoe leuk is het om aan papa een eigen kerstbal te geven. Op de kerstbal staat ‘Papa, je bent de liefste xx (naam/namen kinderen)’. Papa kan de kerstbal zelf een mooi plekje geven in de kerstboom. De kerstbal is verkrijgbaar in de kleuren: groen, blauw, roze en naturel. Het kan niet anders dan dat de kerstboom bij alle andere kerstballen in de boom zal passen. Een super origineel Sinterklaascadeau papa. 

 

Tip 2: Houten borrelplank ‘dat zal lekker smaken’

Houd jouw papa ook zo onwijs veel van snacken? Dan is deze borrelplank een ideaal cadeau om te geven. Het leuke aan deze borrelplank is dat deze gepersonaliseerd kan worden met de naam/namen van zijn kind(eren). Een ideaal Sinterklaascadeau papa!

 

Tip 3: Fotoblok ‘voor de liefste papa’

Wat is nou unieker dan een cadeau krijgen waar zijn eigen kinderen opstaan? Jij voegt de foto toe en wij maken er een mooi cadeau van! Op het fotoblok staat de tekst ‘voor de liefste papa xx (naam/namen kinderen)’. Het fotoblok kan hij voor altijd op een mooi plekje zetten. Denk aan zijn nachtkastje of ergens anders in huis. Een persoonlijk sinterklaascadeau voor papa waar je echt mee kan aankomen. 

 

Tip 4: Houten opbergbox ‘papa je bent geweldig’

Ik ben mijn telefoon kwijt! Waar heb ik ook alweer mijn bril gelaten? Hoor je deze vragen/opmerking ook ontzettend vaak? Dan is deze houten opbergbox het ideale cadeau om aan papa te geven. Op de houten opbergbox staat de tekst ‘papa je bent geweldig xx (naam/namen kinderen)’. Want eerlijk, papa is toch ook gewoon geweldig? Daarnaast zorgt de personalisatie ervoor dat het een uniek Sinterklaascadeau papa wordt. 

 

Tip 5: cadeaubox ‘papa op jou kan ik bouwen’

Naast de losse cadeautjes, kun je natuurlijk ook meteen kiezen voor een cadeaubox. De cadeaubox ‘papa op jou kan ik bouwen’ is hierbij een goede optie. De cadeaubox bevat een houten hamer papa, schroevenbox en leuke sokken van het merk 100% Leuk. De houten hamer en de schroevenbox kan gepersonaliseerd worden met de naam/namen van de kinderen. Naast deze cadeaubox hebben we nog veel meer leuke cadeauboxen samengesteld, neem gerust een kijkje op de website!

Perfecte Sinterklaas cadeau papa

Kortom, er zijn talloze persoonlijke sinterklaascadeaus voor papa die je kunt geven. Het leuke aan deze cadeaus is dat deze gegeven worden door zijn eigen kinderen! Dit maakt het niet alleen persoonlijk, maar ook uniek. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.