Cadeau opa & oma

Opa en oma verdienen uiteraard ook een leuk Sinterklaascadeau! Opa en oma passen vaak op hun kleinkinderen en daarom is het leuk om aan hen een cadeautje te geven.

Alle 36 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 36 producten

Het leukste Sinterklaascadeau voor opa en oma 

Opa en oma verdienen uiteraard ook een leuk Sinterklaascadeau! Opa en oma passen vaak op hun kleinkinderen en daarom is het leuk om aan hen een cadeautje te geven. Maar wat geef je aan opa & oma? Hieronder hebben wij een aantal ideeën opgesteld die helpen bij het vinden van het leukste Sinterklaascadeau voor opa en oma!

Tip 1: Kerstbal ‘oma/opa je bent de liefste’

De allerleukste kerstbal die je maar kan bedenken! Hoe leuk is het dat opa en oma hun eigen kerstbal in de boom kunnen hangen. Op de kerstbal staat ‘oma/opa je bent de liefste (xx naam/namen van de kinderen). De kerstbal is verkrijgbaar in de kleuren: groen, blauw, roze en naturel. Het woord: opa/oma is van plexiglas, wat zorgt voor een 3D effect op de kerstbal. 

Tip 2: Romper ‘oma je bent geweldig’

Wat een leuk gebaar is het om een rompertje met ‘oma je bent geweldig’ cadeau te geven. Een ideaal cadeau om te laten zien hoe geweldig zij is. Op deze manier spreek je echt de waardering uit naar oma. De romper is verkrijgbaar in de kleuren sand en wit. Een ideaal Sinterklaascadeau om te geven aan oma! 

Tip 3: Fotoboek opa ‘samen is alles leuker’

Met opa maak je super veel mee. Om al deze momenten vast te leggen is het leuk om een fotoboek te geven! Het fotoboek bestaat uit losse blaadjes, zodat je deze zelf helemaal kunt aanvullen met de leukste foto’s en teksten! Op de voorkant staat ‘fotoboek opa, samen is alles leuker’. Want eerlijk, samen met opa is alles toch ook leuker? Geef het boek leeg, zodat opa er zelf de leukste herinneringen in kan plakken. Of geef het boek juist beplakt, zodat hij kan genieten van alle leuke herinneringen. Een leuk Sinterklaascadeau voor opa!

Tip 4: Borrelplankje ‘dat zal lekker smaken’

Houden opa en oma ook van heerlijke snacks? Dan is deze borrelplank het ideale Sinterklaascadeau. Op de borrelplank is er genoeg ruimte voor de allerlekkerste hapjes. Op de plank staat de tekst ‘dat zal lekker smaken’ gevolgd door ‘kusjes (naam/namen)’. Hier kunnen dus de namen van de kleinkinderen worden genoteerd. Wat zorgt voor een persoonlijk en uniek Sinterklaascadeau opa en oma. Hapjes zullen nooit zo leuk geserveerd worden als op hun eigen gepersonaliseerde borrelplank.

Tip 5: Cadeauboxen voor opa en oma

Heb je geen zin om allemaal verschillende losse cadeautjes bij elkaar te zoeken? Dan begrijpen wij dat helemaal! Daarom hebben wij verschillende cadeauboxen voor je samengesteld, voor zowel opa als oma. Voor oma is de ‘giftbox voor de liefste oma’ een echte aanrader. De box bestaat uit een tas, voetenbadje en mok. Voor opa is de cadeaubox ‘opa box’ een echte aanrader. De box bestaat uit een broodplankje ‘eet smakelijk lieve opa’, doucheschuim en een mok. 

Meest persoonlijke en uniek Sinterklaascadeau opa en oma

Kortom, het leukste Sinterklaascadeau opa en oma vind je bij Hip&Mama Box! Het kan niet anders dan dat opa & oma verrast zullen zijn, wanneer zij worden overspoeld met deze té gekke cadeautjes! Wij wensen je alvast een fijne Sinterklaas. 🙂

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.