Cadeau mama

  • Kleur

  • Prijs

Naast de kindjes verdient mama ook een leuk Sinterklaascadeau. Zij staat immers altijd voor iedereen klaar en de kinderen kunnen altijd op haar rekenen. En wat is nou leuker dan dat zij een gepersonaliseerd Sinterklaascadeau ontvangt met de naam/namen van haar kinderen?

Alle 14 producten

Sinterklaascadeau mama

Naast de kindjes verdient mama ook een leuk Sinterklaascadeau. Zij staat immers altijd voor iedereen klaar en de kinderen kunnen altijd op haar rekenen. En wat is nou leuker dan dat zij een gepersonaliseerd Sinterklaascadeau ontvangt met de naam/namen van haar kinderen? Van een gepersonaliseerde tas tot een mooi fotoblok. Neem snel een kijkje naar al onze aangeboden gepersonaliseerde Sinterklaascadeaus! 

 

Tips voor het geven van een origineel Sinterklaascadeau voor mama 

Tip 1: Theedoos met naam 

Houdt mama ook zo onwijs veel van thee drinken? Dan zijn onze gepersonaliseerde theedozen een leuk Sinterklaascadeau om te geven! De theedozen zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten: Theedoos ‘dat zal lekker smaken (met naam kinderen)’, tea time (met naam kinderen) en theedoos met naam ‘je bent een topper’. Welke je ook kiest, het kan niet anders dan dat deze in de smaak valt 🙂 

Tip 2: Gepersonaliseerde tas

Een leuke tas heeft elke mama nodig in haar leven! Moeders nemen vaak veel spullen mee en daarom is een tas een ideaal cadeau om te geven. Je kan er tenslotte niet genoeg van hebben. Wij hebben twee soorten tassen die leuk zijn om te geven. Zo kun je kiezen voor de luxe mama shopper of de tas ‘liefste mama xx (naam/namen kinderen)’. Deze tas is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. In beide tassen passen genoeg spullen! Een leuk Sinterklaascadeau voor mama. 

Tip 3: Fotoblok ‘voor de liefste mama’

Wat is er nou unieker dan om een fotoblok te krijgen? Jij stuurt de foto en wij maken er een prachtig fotoblok van. Op het fotoblok staat de tekst ‘voor de liefste mama xx (naam/namen kinderen). Het fotoblok kan mama een mooi plekje geven huis. Op de vesterbank, op het nachtkastje of op een ander mooi plekje in huis. Het kan niet anders dan dat mama verrast gaat zijn bij het uitpakken van dit cadeau. Een persoonlijk en uniek Sinterklaascadeau voor mama. 

Tip 4: Mok mama 

Het lekkerste bakje koffie of thee drinkt mama uit haar eigen mok. Hoe leuk is het om een eigen mok te hebben! Bij Hip&Mama Box hebben we meerdere mokken speciaal om aan mama te geven. Denk hierbij aan de mokken: ‘je bent een topper (naam van mama)’, naam ‘je bent fantastisch’, mok met alleen een naam, mok liefste mama (klein hart/groot hart). Genoeg opties dus! Welke mok je ook kiest, het kan niet anders dan dat mama het leuk gaat vinden. 

Tip 5: Cadeaubox mama – met broodplankje

Naast alle losse cadeautjes hebben wij ook verschillende cadeauboxen samengesteld speciaal voor mama. Een voorbeeld van een leuke cadeaubox is de cadeaubox mama – met broodplankje. De box bevat een broodplankje (met namen van de kinderen), een voetenbadje en een mini boeketje droogbloemen op een houten standaard. Stuk voor stuk zijn het leuke producten en het kan dan ook niet anders dan dat mama het leuk gaat vinden. Een voordeel van een cadeaubox is dat je meteen klaar bent en geen losse cadeautjes meer hoeft aan te schaffen. Een perfect Sinterklaascadeau voor mama om te geven dus!

Origineel Sinterklaascadeau voor mama

Kortom, wij hopen dat je oog is gevallen op één van onze Sinterklaascadeaus speciaal voor mama! Het kan niet anders dan dat mama blij gaat zijn met haar cadeautjes. Wij wensen je alvast een hele fijne Sinterklaas! 🙂 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.