Cadeau jongen

  • Kleur

  • Prijs

Op zoek naar unieke en gepersonaliseerde Sinterklaas cadeaus voor jongens? Ontdek ons assortiment met de leukste én origineelste cadeaus die jaren mee gaan. 

Alle 2 producten

De mooiste gepersonaliseerde sinterklaascadeaus voor jongens

Op zoek naar het perfecte cadeau voor Sinterklaas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben een geweldige selectie van gepersonaliseerde sinterklaascadeaus voor jongens die zeker in de smaak zullen vallen.

Waarom kiezen voor een gepersonaliseerd cadeau jongen 

Een cadeau met naam is veel meer waard dan een ‘normaal’ cadeau. Jouw zoon zal zich erg uniek voelen wanneer hij een cadeau krijgt met zijn eigen naam er op. Wij hebben verschillende designs die aansluiten bij jouw lieve jongen. Van toffe dierendesigns tot schattige designs in één van zijn lievelingskleuren. Bij Hip&Mama Box vind je alles om jouw jongen blij te maken. 

Top 5: Cadeau jongens Sinterklaas 

Wij begrijpen dat het moeilijk is om een keuze te maken uit de ruime collectie speciaal voor jongens. Daarom hebben wij voor jou een top 5 gemaakt van toffe cadeautjes om te geven aan een jongen. Deze cadeautjes in combinatie met een tof design! 

Tip 1: Kijk- en voelboeken 

Lees samen met jouw kindje toffe verhalen over wilde dieren, de onderwaterwereld en nog veel meer! Het leuke aan deze boeken is dat er veel interactieve elementen zijn toegevoegd. Dit betekent dat jullie samen de boekjes kunnen ontdekken en beleven. Een leuk jongen cadeau Sinterklaas! 

Tip 2: Knutselen en spelen 

Houdt jouw kindje ook zo van knutselen. Dan zijn onze gepersonaliseerde tekendozen en knutselboxen onmisbaar. In deze twee boxen kun je van alles opbergen, zodat er geen rommel in huis rond zwerft. Speciaal voor jongetjes hebben we een aantal toffe ontwerpen. Namelijk een ontwerp met auto’s, maar ook een ontwerp met de onderwaterwereld. Alle spullen in een eigen box hebben, maakt het spelen en knutselen nog veel leuker! 

Tip 3: Koffertjes met naam 

Gaat jouw kindje weleens logeren bij opa & oma? Dan kunnen onze houten koffertjes met naam natuurlijk niet ontbreken. In de koffer is er genoeg ruimte om alle logeerspullen in op te bergen. Daarnaast dient het koffertje ook als toffe decoratie in zijn kamer. Een super leuk Sinterklaas cadeau jongen! 

Tip 4: Memoryboxen met naam 

Naast dat je in de memorybox allerlei herinneringen kunt bewaren, kun je natuurlijk ook al het speelgoed van je kindje erin kwijt. Het leuke aan de memoryboxen is dat je deze kunt personaliseren met de naam van je kindje. Zo heeft hij gewoon een eigen box, hoe leuk is dat? 

Tip 5: Tandendoosjes met naam 

Het eerste verloren melktandje kun je wel beschouwen als een grote mijlpaal voor je kindje! Na één melktandje zullen er steeds meer volgen. Bewaar alle melktandjes in een gepersonaliseerd tandendoosje. Voor de stoere jongens hebben we allerlei toffe tandendoosjes in Jungle en andere toffe ontwerpen. 

Schoencadeautjes 

Naast onze geweldige selectie aan cadeaus voor Pakjesavond hebben we ook leuke schoencadeautjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een feestelijk verpakt tandendoosje? Een klein, maar superleuk én handig cadeautje! Verkrijgbaar in verschillende stoere jongensontwerpen. 

Ontdek onze jongens collectie

In onze jongens collectie vind je de leukste ontwerpen, zoals Jungle en Zeedieren. Kijk gerust rond en laat je inspireren door ons ruime assortiment aan gepersonaliseerde sinterklaascadeaus voor jongens.

Het leukste Sinterklaas cadeau jongen 

Het kan niet anders dan dat de jongen zich verwend zal voelen na alle cadeautjes. Bij Hip&Mama Box vind je de allerleukste gepersonaliseerde Sinterklaas cadeaus voor een jongen! 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.