Cadeau baby

Het leukste Sinterklaas cadeau baby 

Het perfecte Sinterklaas cadeau zoeken is altijd een moeilijke opgave. Vooral wanneer het gaat om de allerkleinsten van de familie. Bij Hip&Mama Box shop je de allerleukste cadeautjes voor de (pasgeboren) baby. 

Alle 34 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 34 producten

Het leukste Sinterklaas cadeau baby 

Het perfecte Sinterklaas cadeau zoeken is altijd een moeilijke opgave. Vooral wanneer het gaat om de allerkleinsten van de familie. Bij Hip&Mama Box shop je de allerleukste cadeautjes voor de (pasgeboren) baby. Om het iets makkelijker te maken, hebben we een top 5 samengesteld van leuke cadeautjes om aan de baby te geven voor Sinterklaas. 

 

Top 5: Sinterklaas cadeau baby

Een cadeautje voor een baby blijft altijd moeilijk. Want wat nou als de ouders bijna al alles hebben gekocht voor het kleintje. Om deze reden hebben wij een top 5 samengesteld van leuke cadeautjes om te geven aan de baby. 

 

Tip 1: Knuffels van het merk Jollein 

Hoe schattig zijn alle knuffels van Jollein? Het kan niet anders dan dat de knuffel behoort tot zijn/haar nieuwe lievelingsknuffel. Kies bijvoorbeeld voor het schattige muisje of juist voor het feetje. Naast alle knuffels, kun je natuurlijk ook kiezen voor verschillende rammelaars. Kies bijvoorbeeld voor de rammelaar in een giraffe of juist voor de rammelaar in een vos. Dit Sinterklaas cadeau baby valt gegarandeerd in de smaak! 

 

Tip 2: Geboortekaartjes bewaarbundels 

Na de geboorte van de baby, kan het niet anders dan dat de ouders veel verschillende kaarten hebben ontvangen. Deze kaartjes wil je natuurlijk het liefst allemaal bewaren. Maar om nou alle kaartjes in een envelop op te bergen is ook zo saai! Daar hebben wij een oplossing voor: onze geboortekaartjes bewaarbundels. De bundels kun je allemaal personaliseren met de naam van kleine en zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen! 

 

Tip 3: Gepersonaliseerde ballon van Jollein 

Eén van onze bestsellers is deze gepersonaliseerde ballon van Jollein. De ballon is verkrijgbaar in de kleuren Biscuit en Ivory. En staat bij elk kinderkamertje super mooi! Het leuke aan de ballon is dat je deze kunt laten personaliseren met de naam van de baby. De opdruk van de naam is koper, wat voor een mooi effect op de ballon zorgt. Een goede tip voor een gepersonaliseerd Sinterklaas cadeau baby! 

 

Tip 4: Set romper en muts met naam 

Een romper en mutsje, daar kan je toch niet genoeg van hebben? Het leuke aan deze setjes is dat wij deze personaliseren met de naam van de baby. De setjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De maten waaruit je kunt kiezen zijn: 50-56 en 62-68. Daarnaast kun je kiezen uit diverse kleuren. Wil je liever een neutrale romper en muts of juist een kleurrijke romper en muts? Dan is dat geen probleem! 

Tip 5: Babysokjes

In de koude maanden die eraan komen is het belangrijk dat de baby geen koude voetjes krijgt. Met de schattige babysokjes van Little Dutch komen de warme voetjes in zicht. De sokjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wat is er nou tenslotte schattiger dan die piepkleine babysokjes? Een leuk Sinterklaas cadeau baby om te geven!

Met deze tips kan het niet anders dan dat je het leukste Sinterklaas cadeau voor de baby gaat geven! 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.