Bewaar alle herinneringen aan de opvang én basisschool in dit mooie schoolfotoboek!

Bundel alle foto's van jouw kleintje vanaf de opvang t/m groep 8 in een schoolfotoboek met naam!

Afscheid van de opvang?

Hoera! Je kindje is 4 jaar geworden en mag naar de basisschool!
Vergeet de gastouder of pedagogisch medewerkster niet te bedanken!
Shop bij Hip&Mama Box een mooi afscheidscadeautje voor de leidster(s).

Koester de schoolherinneringen van je kind met een persoonlijk Schoolfotoboek met naam

Als ouder wil je niets liever dan de mooiste momenten van je kind vastleggen en bewaren. En wat is er nu waardevoller dan de herinneringen aan de schooltijd? Met een Schoolfotoboek met naam creëer je een unieke verzameling van alle portret- en klassefoto’s, vanaf de kinderdagopvang tot en met groep 8 van de basisschool.

Een Schoolfotoboek met naam: de perfecte bewaarplaats voor alle schoolfoto’s

Het Schoolfotoboek met naam is speciaal ontworpen om de schoolfoto’s van jouw kind op een overzichtelijke en stijlvolle manier te bewaren. Of je kindje nu naar de kinderdagopvang, gastouder, peuterspeelzaal of basisschool gaat, dit fotoboek biedt ruimte voor alle bijzondere momenten. Elk schooljaar kun je niet alleen de portret- en klassefoto’s kwijt, maar ook de leukste kiekjes van het schoolreisje.

Kies uit tientallen designs met naam

Een Schoolfotoboek met naam is niet zomaar een fotoboek. Het is een persoonlijk en uniek item dat speciaal voor jouw kind is gemaakt. Kies uit tientallen vrolijke en kleurrijke designs en laat de naam van je kind erop drukken. Zo weet je zeker dat het Schoolfotoboek een echte eyecatcher wordt in je boekenkast.

Een waardevol aandenken voor nu en later

Met een Schoolfotoboek creëer je niet alleen een prachtig overzicht van de schooljaren van je kind, maar ook een waardevol aandenken voor later. Stel je eens voor hoe bijzonder het is om over een paar jaar samen met je kind door het fotoboek te bladeren en alle mooie herinneringen op te halen. Een Schoolfotoboek is een geschenk dat jullie beiden zullen koesteren.

Bestel nu jouw Schoolfotoboek met naam

Wacht niet langer en bestel nu een Schoolfotoboek voor jouw kind. Met dit unieke fotoboek zorg je ervoor dat alle dierbare schoolherinneringen voor altijd bewaard blijven. Een Schoolfotoboek met naam: een must-have voor elke ouder die de schooltijd van zijn of haar kind wil koesteren!

Wat anderen zeggen..

Super leuk spul

“Heel tevreden over mijn aankopen, was een leuk cadeau voor beide opa’s en oma’s die er ook heel blij mee zijn”

Ashley L., Joure
Heel mooi materiaal!

“Heel mooi materiaal! Helemaal wat ik wou. Je moet ook niet lang wachten op 2-3 dagen is het geleverd. Super bediening! Zeker een aanrader om aan andere mensen aan te bevelen voor een mooi geschenk te geven aan iemand!”

Ines, Ninove
carola hip&mama box

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.