Top 6 kraamcadeau’s om te versturen

Onze bestsellers!

Verstuur je kraamcadeau rechtstreeks naar de gelukkigegeen pakbonnen of facturen bij het cadeautje  feestelijk verpakt mét persoonlijk kaartje 

Cadeauboxen voor jongens (1)
Cadeauboxen voor meisjes
kraamcadeau unisex

Top 6 kraamcadeau’s jongens

Onze bestsellers!

Top 6 kraamcadeau’s meisjes

Onze bestsellers!

Tip: personaliseer je cadeaubox!

Nieuw! Personaliseer je cadeauverpakking en maak écht indruk met jouw kraamcadeau. De cadeaubox is namelijk ook een box om de mooiste baby spullen in te bewaren. Een cadeau voor het leven! Je kunt kiezen uit diverse designs.

cadeaubox unisex jungle party sepia-1

Wat anderen zeggen..

“Ik heb de Hip&Papa Box en Hip&Oma Box besteld. Een plezier om als cadeau te geven. Niet alleen een verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft, maar ook voor jezelf is dit een spannend moment. Steeds een plezier bij het geven en krijgen van een box.”
Evi D'Hondt, België
“Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt.”
Erin Liewes-Timmer, Nederland

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

carola hip&mama box

Het allerleukste kraamcadeau versturen!

Bij Hip&Mama Box vind je een uitgebreid assortiment met de mooiste kraamcadeaus voor voor papa’s én mama’s (to be)! Met welk kraamcadeau wil jij de kersverse ouders verrassen?

Kies je bijvoorbeeld voor een cadeaubox? Deze zijn namelijk niet alleen een prachtige verpakking, maar hiermee geef je een duurzaam cadeau om jaren te gebruiken en onder andere foto’s of andere herinneringen in te bewaren. Je kunt ook kiezen voor een opdruk met naam, want daarmee maak je dus écht indruk!

Kraamcadeau met naam versturen

Een kraamcadeau met naam is het allermooiste cadeau om te geven! Van gepersonaliseerde rompers en mutsjes, tot gegraveerde naambordjes met geboortegegevens. In onze shop vind je voor ieder wat wils!

Baby cadeau opsturen

Natuurlijk kunnen wij het baby cadeau opsturen namens jou! Dat doen wij mét persoonlijk handgeschreven kaartje. Vanaf je computer of telefoon bestel jij, en wij zorgen voor de complete afhandeling. Simpel, makkelijk en vooral heel erg leuk!

Kraamcadeau boxen

Al jaren is Hip&Mama Box uniek in het maken van de mooiste cadeauboxen. Wij matchen de mooiste items van de mooiste merken met elkaar. Met als resultaat: een prachtige box! Maak echt indruk en kies bijvoorbeeld voor een bijpassende opdruk op de box zelf, want deze kun je namelijk bewaren!

Kun je niet zo goed kiezen?

Je kunt ook kiezen voor cadeauboxen met een budget. Jij kiest de prijs en geeft de wensen aan, daarmee gaan wij intussen aan de slag! Wij selecteren namelijk de allerleukste items van de mooiste merken. Daarmee maken wij een prachtige box!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.