kraambezoek boek kraamvisite invulboek baby geboorte verlof meisje blush herinneringen

Kraambezoekboek blush

29,95

Meet my family & meet my Friends! Korte, leuke vragen voor je kraamvisite. Ben je benieuwd? Scroll naar de product omschrijving voor een impressievideo of klik hier voor het inkijkexemplaar.

Uitverkocht

98 % van de klanten beveelt ons aan. Lees hier alle reviews

Kraambezoekboek Blush

In het mooie kraambezoekboek Blush van Hip&Mama Box is het aan de visite om je kleintje welkom te heten! Dit kraambezoek is anders dan anderen, want wij vinden dat kraambezoek ook niet meer is zoals het geweest is.
Door alles wat we de afgelopen tijd hebben meegemaakt zie je een verschuiving. Je dierbaren komen natuurlijk op visite, maar mensen die iets verder weg staan komen wellicht later en tegenwoordig komt het ook steeds minder voor dat de kleine van de ene naar de andere gaat op schoot. Daarom hebben wij goed nagedacht over de invulling van dit boek. Wat vinden we zelf leuk om te schrijven in een kraambezoekboek? Wat vinden we juist niet leuk? Dit hebben we meegenomen in ons Kraambezoekboek “Nice to meet you”.

De inhoud van het kraambezoekboek

In het begin van het boek is er natuurlijk ruimte voor een mooie foto van de kleine. We starten dan ook met “Hallo wereld, dit ben ik”. Natuurlijk komen er details voor van je kindje zoals de geboortedatum, gewicht, haarkleur en een aantal fotomomentjes uit de kraamtijd.

Daarna komt de pagina “Op mijn geboortedag”, met o.a. de prijs van een brood, het liedje op nr.1 en het belangrijkste nieuws in het land. Dit is superleuk om later samen nog eens door te lezen en wellicht ook om samen om te lachen. Mama en papa komen aan het woord en als er een grote broer of zus is dan kun je hier ook een leuke foto samen plaatsen.

De kraamverzorgster en verloskundige hebben een eigen pagina met een aantal leuke vragen.

Meet my family
De eerste pagina’s voor het kraambezoek zijn voor de familie, met een fotomomentje, wijze raad, en leuke vragen zoals “toen papa en mama vertelde dat jij er aan kwam dacht ik?” Simpel en leuk, zonder veel poespas. Er zijn 12 pagina’s in te vullen.

Meet my friends
Dit deel van het boek is groter en wordt ingevuld door alle vrienden, familie en kennissen. De pagina is zowel door 1 als meerdere personen in te vullen (handig als je met elkaar op kraamvisite gaat). De volgende vragen komen voor:
– Zo ken ik jou / zo kennen wij jou
– Ik vind jou / wij vinden jou
– Mijn cadeautje voor jou is / ons cadeautje voor jou is
En het allerleukste deel: wijze raad voor mijn ouders

Achterin het boek is ruimte voor foto’s van al het kraambezoek, maar je kunt dit ook leeg laten. Heb je gekozen voor een boek met houten cover? Dan kun je de pagina’s die leeg blijven ook zelf verwijderen.

Inkijkexemplaar van ons kraambezoekboek

Wil jij graag weten hoe het kraambezoekboek Blush van Hip&Mama Box er van binnen uitziet? Bekijk het inkijkexemplaar hier.

Het mooiste invulboek voor je kraambezoek shop je bij Hip&Mama Box. Ons kraambezoekboek is opgedeeld in 2 gedeeltes; meet my family & meet my friends

Het kraambezoekboek blush is 80 pagina’s dik.

Details kraamboek Blush

80 pagina’s
ISBN: 9789083172101
Kleur: donker roze met goudfolie
Afmeting: 21x21cm
Hardcover

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.