De leukste cadeaus voor kids t/m 3 jaar

Onze Kids cadeauboxen zijn met veel liefde samengesteld voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Ideaal om een (aanstaande) grote broer of zus ook mee in het zonnetje te zetten! ❤️ Maar natuurlijk ook enorm leuk als verjaardagscadeau

Niet in de gelegenheid zelf het cadeau te overhandigen? Stuur het cadeau dan als verrassing direct naar de gelukkige ontvanger

Maak een cadeaubox

Shopt u 3 artikelen of meer? Dan kunnen we hier een mooie cadeaubox van maken. Door de producten mooi te verpakken in een door u gekozen luxe magneetbox maken we het cadeau helemaal af.
Deze magnetische bewaarbox is daarbij te personaliseren met de naam van de kleine!

Welke cadeautjes doe jij erin?

cadeaubox hip&Mama box oud roze

Gift sets

 Leuk om cadeau te geven aan een kleuter en je bent in 1x klaar!

We hebben ook cadeau’s speciaal voor papa’s en mama’s (to be). Shop ze hier!

Wat anderen zeggen..

“Ik heb de Hip&Papa Box en Hip&Oma Box besteld. Een plezier om als cadeau te geven. Niet alleen een verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft, maar ook voor jezelf is dit een spannend moment. Steeds een plezier bij het geven en krijgen van een box.”
Evi D'Hondt, België
“Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt.”
Erin Liewes-Timmer, Nederland

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team van inmiddels 20 vrouwen zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.