Grote bewaarsets

  • Kleur

  • Prijs

Shop nu een Memorybox | Grote bewaarset 

Alle 8 producten

Bewaar blijvende herinneringen met de Memorybox | Grote bewaarset

Ben jij op zoek naar een stijlvolle manier om alle mijlpalen en dierbare momenten van je kindje te bewaren? De Memorybox met de populairste designs van Hip&Mama Box is dé oplossing. Deze complete set biedt niet alleen een veilige plek voor kostbare herinneringen, maar zorgt ook voor een prachtig geheel in je interieur.

Echokistje: Bewaar Je Mooiste Zwangerschapsherinneringen

Het meest tastbare en bijzondere moment tijdens de zwangerschap is misschien wel het kijken naar je baby door middel van echo’s. De echofoto’s die je ontvangt na dit bijzondere moment wil je vast ook na de zwangerschap koesteren. Met dit echokistje, in dezelfde stijl als de  memorybox en het uitsprakenboekje, kun je al je echo’s veilig bewaren.

Veilig Bewaren in Stijl

In de Memorybox vind je speciaal ontworpen bewaarzakjes voor:

  • Het geboortepakje
  • Het liefste knuffeltje
  • De eerste schoentjes

Zo blijven deze waardevolle items beschermd en kun je ze later nog eens tevoorschijn halen. Het tijdloze design geeft de box en zakjes een feestelijke uitstraling.

Vastleggen van Grappige Uitspraken

Bij de Memorybox krijg je ook een uitsprakenboekje met de naam van je kindje in elegante letters. Hierin kun je de leukste uitspraken en versprekingen noteren. Een waardevol aandenken aan die bijzondere momenten vol spontane humor.

Blijvende Herinneringen Creëren

Met deze complete set bewaar je alle mooie herinneringen aan de baby- en kindertijd op één plek. Blader door het uitsprakenboekje, haal het geboortepakje tevoorschijn of bewonder de schattige eerste schoentjes. Het door jou gekozen design maakt van deze Memorybox een prachtig item in je interieur.

Nu met Korting voor Jonge Moeders

Speciaal voor jonge moeders is de Memorybox met grote bewaarset nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 99,95 in plaats van € 119,70. Wacht niet langer en shop deze prachtige set om de herinneringen aan je kindje voor altijd te koesteren.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.