Shop het allerleukste zwangerschapscadeau!

Ben je op zoek naar een zwangerschapscadeau? Zowel voor aanstaande ouders, als voor opa&oma en tante&oom vind je bij ons de mooiste zwangerschapscadeaus. De cadeauboxen worden met liefde samengesteld, maar je kunt ook zelf een box samenstellen. Wist je dat de box ook een prachtige bewaarbox is? Hier kun je dus alles van de zwanger- en babytijd in bewaren.

Zwangerschapsaankondigingen

Stel zelf een kraampakket samen

 Mix & match zelf een zwangerschapscadeau box naar de smaak van de aanstaande ouders. De producten zijn eigentijds, in trendy kleuren en van mooie kwaliteit. Een gezamenlijk cadeau samenstellen met collega’s of voor een babyshower? Combineer een mooi zwangerschapscadeau naar wens!

Inspiratie ❤️

mijn eerste spulletjes jungle party
Cadeauset Hoera Zwanger
Hoera zwanger! kaartje
echolijstje baby achternaam - zwangerschapsaankondiging met naam
set echokistje en mijlpaalset uitgesneden
Verassingsbox zwangerschapsbox meisje - 32.50

De mooiste cadeautjes voor een zwangere

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een zwangere vriendin, zus of dochter? Of ben je zelf in verwachting en op zoek naar een manier om het blije nieuws te delen met je geliefde?

Bij Hip&Mama Box vind je een uitgebreid assortiment met de mooiste zwangerschapscadeaus en aankondigingen!

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

carola hip&mama box

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.