voor de liefste

opa&oma

CADEAUBOXEN

De mooiste cadeauboxen voor opa&oma.

oma's keuken

in mint & roze

Hotel opa&oma

Onze bestseller: ledikant, of hoeslaken Hotel Opa&Oma. 

oma's keuken!

kinderservies

Oma’s Keuken servies, voor de leukste feestjes aan tafel. Verkrijgbaar in mint&roze. 

Bekijk alles

voor de leukste feestjes aan tafel

Het servies wordt geleverd in een giftbox, een kant-en-klaar-cadeau voor de liefste oma!

Shop nu

stel je eigen box samen

Wil je liever zelf je producten kiezen? Dat kan natuurlijk ook. Vanaf 3 producten verpakken wij je cadeaus in een giftbox.  

Stel zelf samen

wat anderen zeggen..

Ik heb de Hip&Papa Box en Hip&Oma Box besteld. Een plezier om als cadeau te geven. Niet alleen een verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft, maar ook voor jezelf is dit een spannend moment. Steeds een plezier bij het geven en krijgen van een box.
Evi D'Hondt
Belgie
Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt. 
Erin Liewes-Timmer
Nederland
Wat een cadeautje voor jezelf of om cadeau te geven natuurlijk! Helaas heb ik de laatste box al gehad, maar als ik weer zwanger mag worden denk ik echt als eerste aan jullie! Super persoonlijk en hele goede communicatie. Ik ben een hele blij Hip&Mama Box mama!! Nederland
Daphne van der Male-Stadig
Nederland

Onze merken

Over ons

Hi, mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn teamzorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

 

Lees meer