Voor de liefste Opa & Oma

Welkom bij Hip&Mama Box! Dé plek waar je niet alleen cadeautjes shopt voor (aanstaande) mama’s, maar ook voor (aanstaande) oma’s en opa’s. Bij 3 producten of meer verpakken wij je bestelling in een leuke cadeaubox met een door jou gekozen thema. Happy unboxing! 🤗

Cadeautjes voor Opa & Oma bekijken

De mooiste cadeauboxen voor opa & oma.

Onze bestseller: ledikant- of hoeslaken Hotel Opa&Oma

Oma’s keuken!

Kinderservies

Oma’s Keuken servies, voor de leukste feestjes aan tafel.
Verkrijgbaar in mint & roze.

Voor de leukste feestjes aan tafel

Het servies wordt geleverd in een giftbox.
Een kant-en-klaar-cadeau voor de liefste oma!

Stel je eigen box samen

Wil je liever zelf je producten kiezen? Dat kan natuurlijk ook. Vanaf 3 producten verpakken wij je cadeaus in een giftbox.

Wat anderen zeggen..

“Ik heb de Hip&Papa Box en Hip&Oma Box besteld. Een plezier om als cadeau te geven. Niet alleen een verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft, maar ook voor jezelf is dit een spannend moment. Steeds een plezier bij het geven en krijgen van een box.”
Evi D'Hondt, België
“Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt.”
Erin Liewes-Timmer, Nederland

Onze merken

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.