The Kidz Company by Hip&Mama Box

Het eigen label van Hip&Mama Box!

Bekijk alles

Mis je een product in onze collectie? Mail onze klantenservice met je idee 💌

Collectie

Shopper #momlife

De momlife tas is perfect als: luiertas, boodschappentas, shopper, voor weekendjes weg, mee naar het KDV, sporttas en ga zo maar door!

Wat anderen zeggen..

“Ik heb de Hip&Papa Box en Hip&Oma Box besteld. Een plezier om als cadeau te geven. Niet alleen een verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft, maar ook voor jezelf is dit een spannend moment. Steeds een plezier bij het geven en krijgen van een box.”
Evi D'Hondt, België
“Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt.”
Erin Liewes-Timmer, Nederland

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Vlak na de start van Hip&Mama Box ben ik eigen merk producten gaan bedenken en uitbrengen. Het startte allemaal met het bekende lakentje “Hotel Opa&Oma”. Inmiddels zijn er al honderden producten toegevoegd en er komen er de komende periode nog heel veel bij!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in je winkelwagen.