Sophie de Giraf bijtring

14,95

Sophie de giraf is het eerste bijtspeeltje dat de 5 zintuigen van baby stimuleert. Ze is geliefd bij miljoenen baby’s over heel de wereld. Sophie is verpakt in een mooie geschenkdoos en is hierdoor ook erg leuk om weg te geven als kraamcadeau.

Uitverkocht

98 % van de klanten beveelt ons aan. Lees hier alle reviews

Sophie de Giraf is het eerste bijtspeeltje dat de 5 zintuigen van baby stimuleert. Ze is geliefd bij miljoenen baby’s over heel de wereld.
Sophie de giraf wordt al generaties lang met de hand geproduceerd in Frankrijk. Ze wordt gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en bewerkt met verf die gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor is ze absoluut vrij van schadelijke stoffen zoals PVC, Phthalaten, BPA en andere weekmakers, kortom een veilig en duurzaam speeltje. Het is hierdoor ook niet meer dan logisch dat deze superster al zoveel prestigieuze awards in de wacht heeft gesleept!
Sophie is ongeveer 11 cm lang en kan door baby’s met hun kleine handjes makkelijk worden vastgepakt aan de twee soepele bijt ringen. Haar vlekjes en lieve glimlach wekken door het contrast de aandacht van de baby en zorgen ervoor dat de baby haar herkend.  Wanneer baby tandjes krijgt, bieden de de ringen van Sophie verlichting door erop te sabbelen en te bijten.
Sophie is verpakt in een mooie geschenkdoos en is hierdoor ook erg leuk om weg te geven als kraamcadeau.
Geschikt voor 0+ maanden
Schoonmaakadvies
Sophie kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje met wat zachte zeep. Wij adviseren Sophie niet onder de kraan te houden of in bad te doen.
Let op: Sophie niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.