Roest

  • Filter op prijs

Alle roest items in onze shop op een rij!

Op deze pagina vind je de mooiste items in roestkleurige van de leukste babymerken zoals Done by Deer, Mushie, Jollein en Little Dutch. Vanaf 3 items is het al mogelijk om je eigen cadeaubox samen te stellen, een los cadeautje bestellen is uiteraard ook mogelijk. Liever een kant-en-klare cadeaubox in de kleur roest? Bekijk deze dan hier.

Roest, altijd mooi te combineren!

Bij Hip&Mama Box vind je het mooiste assortiment in roesttinten voor pasgeboren baby’s. Van complete cadeauboxen tot hippe rompers, zachtste knuffels, badcapes en speelgoed. Het leuke aan de kleur roest is dat je het super fijn kan combineren met andere kleuren.

Stel je eigen box samen met roest items

Stel je eigen cadeaubox samen of bestel een los cadeautje. Op deze pagina vind je de mooiste items in diverse roesttinten van de leukste babymerken zoals Done by Deer, Mushie, Jollein en Little Dutch.

Roest bij hip&mama box

Verras iemand met een mooie roest kraamcadeau box. Bepaal je budget en kies uit de mooiste ready-to-give boxen zoals cadeaubox Liefde voor roest large of cadeaubox bath time. Kies vervolgens uit één van onze  gratis kaartjes en laat ons welke tekst jij op het handgeschreven kaartje wenst.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 50,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in je winkelmand.