Off-white & Grijs

  • Filter op prijs

Alle items in het grijs en off-white

Op deze pagina vind je de mooiste items in off-white en grijs van de leukste babymerken zoals Done by Deer, Mushie, Jollein en Little Dutch. Vanaf 3 items is het al mogelijk om je eigen cadeaubox samen te stellen, een los cadeautje bestellen is uiteraard ook mogelijk. Liever een kant-en-klare cadeaubox in de kleuren off-white en grijs? Bekijk deze dan hier.

Grijs en off-white, mooie rustige kleuren voor elke baby.

Bij Hip&Mama Box vind je het mooiste assortiment in off-white en grijstinten voor de liefste baby’s. Van complete cadeauboxen tot hippe rompers, zachtste knuffels, badcapes en speelgoed.

Stel je eigen box samen met grijze en off-white items

Stel je eigen cadeaubox samen of bestel een los cadeautje. Op deze pagina vind je de mooiste items in diverse off-white en grijstinten van de leukste babymerken zoals Done by Deer, Mushie, Jollein en Little Dutch.

Off-white en grijs bij hip&mama box

Verras iemand met een mooie kraamcadeau box in off-white of grijs. Bepaal je budget en kies uit de mooiste ready-to-give boxen zoals cadeaubox Ready to Pop wit of cadeaubox Done by Deer Grey Small. Kies vervolgens uit één van onze  gratis kaartjes en laat ons welke tekst jij op het handgeschreven kaartje wenst.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 50,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in je winkelwagen.
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]