Plaatshouder

Oppas&Crèche boekje Miekinvorm

12,50

Gaat jouw kind naar een gastouder of crèche of passen opa & oma of een ander iemand op? Dan is dit oppas & crèche boek super handig om te gebruiken! In dit boekje kun je alle belangrijke details kwijt. Want zeker bij een baby’tje is het super handig om te weten wanneer er voor het laatst gedronken is, hoeveel slaapjes ze hebben gehad etc. Dit boekje is dus een naslagwerk van hoe de dag is geweest.

Uitverkocht

Blijf op de hoogte

Dit product is tijdelijk uitverkocht. Ontvang een e-mailbericht zodra dit product weer leverbaar is!

97 % van de klanten beveelt ons aan. Lees hier alle reviews

Gaat jouw kind naar een gastouder of crèche of passen opa & oma of een ander iemand op? Dan is dit oppasboekje van Miekinvorm super handig om te gebruiken! In dit boekje kun je alle belangrijke details kwijt. Want zeker bij een baby’tje is het super handig om te weten wanneer er voor het laatst gedronken is, hoeveel slaapjes ze hebben gehad etc.

Dit boekje is dus een naslagwerk van hoe de dag is geweest. Ben je meer op zoek naar een boekje vol mooie herinneringen bij oma of bij oma&oma? Dan hebben we voor jou deze boekjes: Oma&Ik en Opa,Oma en ik.  Door de lekker stevige kaft & ringband blijft het boek goed open liggen als je wilt schrijven.

Formaat: A5 (14,8 cm x 21 cm)
Aantal pagina’s: 100
Overig: hardcover wire-O gebonden

Kleur

Merk

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.