Oppas&Crèche boekje Miekinvorm

9,95

Gaat jouw kind naar een gastouder of crèche of passen opa & oma of een ander iemand op? Dan is dit oppas & crèche boek super handig om te gebruiken! In dit boekje kun je alle belangrijke details kwijt. Want zeker bij een baby’tje is het super handig om te weten wanneer er voor het laatst gedronken is, hoeveel slaapjes ze hebben gehad etc. Dit boekje is dus een naslagwerk van hoe de dag is geweest.

  • Op werkdagen voor 13.00 uur besteld = morgen in huis!
  • Vanaf €35 gratis verzending

  • Altijd feestelijk verpakt!

  • Vragen? Wij helpen je graag. Neem contact op met onze klantenservice

Gaat jouw kind naar een gastouder of crèche of passen opa & oma of een ander iemand op? Dan is dit oppasboekje van Miekinvorm super handig om te gebruiken! In dit boekje kun je alle belangrijke details kwijt. Want zeker bij een baby’tje is het super handig om te weten wanneer er voor het laatst gedronken is, hoeveel slaapjes ze hebben gehad etc.

Dit boekje is dus een naslagwerk van hoe de dag is geweest. Ben je meer op zoek naar een boekje vol mooie herinneringen bij oma of bij oma&oma? Dan hebben we voor jou deze boekjes: Oma&Ik en Opa,Oma en ik.  Door de lekker stevige kaft & ringband blijft het boek goed open liggen als je wilt schrijven.

Formaat: A5 (14,8 cm x 21 cm)
Aantal pagina’s: 100
Overig: hardcover wire-O gebonden

Kleur

wit

Merk

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.