op de kermis 3

Op de kermis

7,99

De pagina’s van dit leuke, creatieve boekje hebben de vorm van verschillende soorten kermisattracties, zoals een draaimolen, reuzenrad of achtbaan.

Uitverkocht

97 % van de klanten beveelt ons aan. Lees hier alle reviews

‘Op de kermis’ is een unieke en prachtig geïllustreerde kruising tussen boek en speelgoed. Stevige boekjes waar peuters fijn mee kunnen spelen!

In ‘Op de kermis’ zijn de prachtige illustraties gecombineerd met een bijzonder boekontwerp: elke dikke kartonnen pagina heeft een andere vorm. De pagina’s van dit leuke, creatieve boekje hebben de vorm van verschillende soorten kermisattracties, zoals een draaimolen, reuzenrad of achtbaan. De pagina’s worden steeds een slag groter, waardoor je vanaf de voorkant de hele kermis kunt zien. En als de stevige boekjes open op tafel worden gezet, kan er fijn mee worden gespeeld.

Vormend boekje
In ‘Op de kermis’ zijn de prachtige illustraties gecombineerd met wel een heel bijzonder boekontwerp: elke dikke kartonnen pagina heeft een andere vorm. De pagina’s van dit leuke, creatieve boekje hebben de vorm van verschillende soorten kermisattracties, zoals een draaimolen, reuzenrad of achtbaan. De pagina’s worden steeds een slag groter, waardoor je vanaf de voorkant de hele kermis kunt zien. En als de stevige boekjes open op tafel worden gezet, kan er fijn mee worden gespeeld.

 

  • Auteur:Ingela P. Arrhenius
  • ISBN:9789025768799
  • Soort:Hardback
  • Pagina’s:12 blz
  • Uitgever:Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.